Big Five Of Asia

Big Five Of Asia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Big Five Of Asia

Van alle tijgersoorten leeft de amoertijger (of Siberische tijger) het meest noordelijk, namelijk in het Russische Verre Oosten. Maar zijn voortbestaan daar staat zwaar onder druk. Straten en dorpen nemen steeds grotere stukken taiga in en houthakkers uit China, Zuid-Korea en Ja...

Mei 2019
Van alle tijgersoorten leeft de amoertijger (of Siberische tijger) het meest noordelijk, namelijk in het Russische Verre Oosten. Maar zijn voortbestaan daar staat zwaar onder druk. Straten en dorpen nemen steeds grotere stukken taiga in en houthakkers uit China, Zuid-Korea en Japan kappen massaal woud weg. Het kostbare lee...
Verlopen
Big Five Of Asia - Indian Lions - The Kings Of Gujarat van Big Five Of Asia is uitgezonden op maandag 6 november 2017 om 14:26 uur en was te zien op Eén.
Verlopen
Big Five Of Asia - Komodos - The Last Dragons van Big Five Of Asia is uitgezonden op vrijdag 3 november 2017 om 14:16 uur en was te zien op Eén.
Verlopen
Big Five Of Asia - Asia's Rhinos - Rare Loners van Big Five Of Asia is uitgezonden op donderdag 2 november 2017 om 14:17 uur en was te zien op Eén.
Archief