Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Five Of Asia

Big Five Of Asia herbekijken

Seizoen 2015

Seizoen 2015, Aflevering 1 - Big Five Of Asia: The Amur Tiger - Lord Of The Taiga

3,0 24 x
Van alle tijgersoorten leeft de amoertijger (of Siberische tijger) het meest noordelijk, namelijk in het Russische Verre Oosten. Maar zijn voortbestaan daar staat zwaar onder druk. Straten en dorpen nemen steeds grotere stukken taiga in en houthakkers uit China, Zuid-Korea en Japan kappen massaal woud weg. Het kostbare lee...

The Amur Tiger - Lord Of The Taiga

4,0 26 x
Van alle tijgersoorten leeft de amoertijger (of Siberische tijger) het meest noordelijk, namelijk in het Russische Verre Oosten. Maar zijn voortbestaan daar staat zwaar onder druk. Straten en dorpen nemen steeds grotere stukken taiga in en houthakkers uit China, Zuid-Korea en Japan kappen massaal woud weg. Het kostbare lee...

Indian Lions - The Kings Of Gujarat

Verlopen 4,0 51 x
Indian Lions - The Kings Of Gujarat van Big Five Of Asia is uitgezonden op maandag 6 november 2017 om 14:26 uur en was te zien op Eén.

Komodos - The Last Dragons

Verlopen 3,0 43 x
Komodos - The Last Dragons van Big Five Of Asia is uitgezonden op vrijdag 3 november 2017 om 14:16 uur en was te zien op Eén.

Asia's Rhinos - Rare Loners

Verlopen 4,0 57 x
Asia's Rhinos - Rare Loners van Big Five Of Asia is uitgezonden op donderdag 2 november 2017 om 14:17 uur en was te zien op Eén.
Archief