Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bless This Mess

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Visit

4,0 4 x
Donna probeert Mike en Rio te overtuigen om haar te helpen bij het oogsten. Constance wordt gek van haar zoon.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Scare Night

3,0 3 x
Het is Halloween en Mike jaagt Rio de stuipen op het lijf met zijn jaarlijkse Scare Night. Rio wil de rollen omdraaien, maar dat loopt fout af wanneer Mike gebeten wordt door een vleermuis.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Bang for Your Buck

4,0 4 x
Mike wil de lokale krant nieuw leven in blazen en ontdekt zo verrassende weetjes over enkele dorpsbewoners. Kay en Beau staan voor een uitdaging wanneer Jacob hen vraagt om hem over 'de bloemetjes en de bijtjes' te vertellen.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Omaha

4,0 3 x
De dames trekken naar Omaha voor hun jaarlijkse check-up bij de gynaecoloog. Mike besluit Rudy en Beau een handje te helpen, maar krijgt daar al gauw spijt van. Rio helpt Kay haar versiertrucs bij te schaven in ruil voor rijlessen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Phase Two

4,0 2 x
Na een gesprek met Beau besluiten Mike en Rio hun seksleven nieuw leven in te blazen. Brandon, de zoon van Constance, keert terug en ontdekt de relatie van zijn moeder met Rudy.
21:00

Aflevering 1

4,0 7 x
Als startschot voor het nieuwe footballseizoen moeten Mike en Rio een feest organiseren, inclusief een varkensrace. Constance biedt haar hulp aan. Rio besluit zich te verzetten tegen de varkensrace. Beau en Kay proberen hun problemen voor iedereen verborgen te houden.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Estonian Method

3,0 17 x
De spanning tussen de Bowmans en de Levine-Youngs kent een jammerlijk hoogtepunt op de jaarmarkt. Tussen de twee koppels lijkt het nooit meer goed te komen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - In Hot Water

3,0 12 x
Rio's overbezorgde moeder blijft zich maar moeien met het leven van Rio en Mike. Rio wil haar carrière als therapeute opnieuw opstarten en gaat op zoek naar klanten.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Predators

3,0 10 x
Een roofdier doodt één van de kippen. Mike wil wraak nemen, maar laat Rio niet helpen. Constance vraagt Rudy mee op een date. Hij weigert echter: een vrouw mag immers niet het initiatief nemen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Return of Short Shorts

4,0 17 x
Rio ontdekt dat Rudy al jarenlang elke dag een stukje zoethout koopt in de winkel van Constance. Beau plaagt Mike met zijn bijnaam uit zijn kindertijd. Mike wil zijn kunnen als boer bewijzen en gaat akkoord om alle kippen zelf te slachten.
Archief