Blind Getrouwd - Australia

Blind Getrouwd - Australia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Blind Getrouwd - Australia

Twee maanden geleden eindigde het experiment. Iedereen komt nog een laatste keer samen om terug te kijken op hun avontuur. Voor sommigen is het een kans om hun hoogtepunten te herbeleven, maar voor degenen die op een valse noot eindigden, is het de ideale gelegenheid om hun ex t...

Maart 2020
De reünie brengt iedereen terug samen voor de eerste keer in twee maanden. Ook Lauren is aanwezig. Herenigd worden met vrienden zorgt voor plezier, maar ook voor drama en ruzie. En Cheryl kan het niet laten om Scarlet te confronteren met wat ze deed.
De vier resterende koppels zetten hun leven verder in de echte wereld. Terwijl de band tussen Alene en Simon steeds hechter wordt, wordt de relatie van Nick op de proef gesteld door een familietragedie. Bij Nadia en Anthony en Andy en Vanessa wordt het engagement in vraag gesteld.
Het experiment is afgelopen. Voor sommigen is dit moment het begin van een mooie toekomst, maar voor anderen het onvermijdelijke einde van hun tijd samen.
Tijdens hun week apart denkt Nadia na over de positieve en negatieve punten van haar relatie met Anthony.
Februari 2020
Het laatste duo onthult hun beslissing. Daarna wordt een bezoek gebracht aan alle koppels om te zien wie nog steeds samen is. Zijn de koppels echt voor elkaar gemaakt? Of hadden de relatie-experten het mis?
De koppels worden nog een laatste keer samengebracht vooraleer ze naar huis terugkeren om na te denken over hun grote dag. Nu de grote beslissing nadert, voelt iedereen de druk. Om alles nog wat moeilijker te maken, krijgen de koppels een allerlaatste taak van de experten.
Het einde van het experiment is nabij en de bruidegoms hebben nog één kans om hun bruiden te verleiden tijdens een fantastische laatste date, maar bij sommige neemt de stress het over. Welke koppels bezwijken en welke blijven gelukkig getrouwd?
Terwijl de hernieuwing van de trouwgeloften steeds dichterbij komt, zullen de anderen hun gevoelens voor elkaar opnieuw evalueren bij de experten. Zal het openstellen van Jesse Michelle aantrekken of wegduwen? En hoe zullen Nadia en Anthony omgaan met de afstand tussen hen?
Archief