Borgen

Afleveringen
58:30

The election (10/10)

Verlopen 3,0 484 x
Het is verkiezingsdag en het rode en blauwe blok gaan nek aan nek. De Nieuwe Democraten wachten gespannen af of ze voldoende stemmen halen om invloed te hebben.
58:22

Sense and sensibility (9/10)

Verlopen 3,0 113 x
De campagne gaat de laatste week in. Jacob Kruse van De Middenpartij scherpt zijn retoriek aan, en Katrine en Birgitte moeten kiezen of ze dat spel meespelen.
58:07

If you never change your mind (8/10)

Verlopen 3,0 154 x
De verkiezingscampagne draait volop en Birgitte probeert De Nieuwe Democraten duidelijker te profileren ten opzichte van De Middenpartij.
58:54

The fall (7/10)

Verlopen 3,0 193 x
Birgitte wordt voor haar ziekte behandeld, maar houdt dat zelfs voor haar kinderen geheim. Hesselboe verrast vriend en vijand met een opvallende politieke zet.
58:04

Sons of the past (6/10)

Verlopen 3,0 133 x
De partij heeft genoeg handtekeningen verzameld om mee te doen aan de verkiezingen, maar de nieuwe kandidaat Søren Ravn heeft een dubieus verleden.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.