Borgen

Afleveringen
58:30

The election (10/10)

Verlopen 3,0 462 x
Het is verkiezingsdag en het rode en blauwe blok gaan nek aan nek. De Nieuwe Democraten wachten gespannen af of ze voldoende stemmen halen om invloed te hebben.
58:22

Sense and sensibility (9/10)

Verlopen 3,0 110 x
De campagne gaat de laatste week in. Jacob Kruse van De Middenpartij scherpt zijn retoriek aan, en Katrine en Birgitte moeten kiezen of ze dat spel meespelen.
58:07

If you never change your mind (8/10)

Verlopen 3,0 146 x
De verkiezingscampagne draait volop en Birgitte probeert De Nieuwe Democraten duidelijker te profileren ten opzichte van De Middenpartij.
58:54

The fall (7/10)

Verlopen 3,0 187 x
Birgitte wordt voor haar ziekte behandeld, maar houdt dat zelfs voor haar kinderen geheim. Hesselboe verrast vriend en vijand met een opvallende politieke zet.
58:04

Sons of the past (6/10)

Verlopen 3,0 125 x
De partij heeft genoeg handtekeningen verzameld om mee te doen aan de verkiezingen, maar de nieuwe kandidaat Søren Ravn heeft een dubieus verleden.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.