Boss

Afleveringen
56:00

True enough

Verlopen 4,0 57 x
Kanes mentale toestand bereikt een nieuw dieptepunt. Hoofdredacteur Miller staat dan weer op het punt een verhaal te publiceren dat Kane zal ruïneren.
55:00

Clinch

Verlopen 3,0 22 x
Chicago is failliet en een team van vereffenaars staat klaar om de controle over de stad over te nemen. Heeft Kane een plan of gaat hij met zijn stad ten onder?
55:00

Consequence

Verlopen 3,0 28 x
Kane behoedt de stad voor het faillissement door akkoorden te sluiten met zijn tegenstanders. Zajac redt zijn campagne voor de gouverneurstitel.
56:00

The conversation

Verlopen 3,0 22 x
De alternatieve behandeling lijkt aan te slaan. Kane neemt opnieuw de leiding over de stad. Maar hij moet snel iets doen aan zijn publieke imago.
50:19

Backflash

Verlopen 3,0 35 x
De aanpak van het woonproject lokt rellen uit. Ondertussen zoekt Kane hulp in de alternatieve geneeskunde en wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.