Boss

Afleveringen
56:00

True enough

Verlopen 4,0 60 x
Kanes mentale toestand bereikt een nieuw dieptepunt. Hoofdredacteur Miller staat dan weer op het punt een verhaal te publiceren dat Kane zal ruïneren.
55:00

Clinch

Verlopen 3,0 26 x
Chicago is failliet en een team van vereffenaars staat klaar om de controle over de stad over te nemen. Heeft Kane een plan of gaat hij met zijn stad ten onder?
55:00

Consequence

Verlopen 3,0 29 x
Kane behoedt de stad voor het faillissement door akkoorden te sluiten met zijn tegenstanders. Zajac redt zijn campagne voor de gouverneurstitel.
56:00

The conversation

Verlopen 3,0 22 x
De alternatieve behandeling lijkt aan te slaan. Kane neemt opnieuw de leiding over de stad. Maar hij moet snel iets doen aan zijn publieke imago.
50:19

Backflash

Verlopen 3,0 38 x
De aanpak van het woonproject lokt rellen uit. Ondertussen zoekt Kane hulp in de alternatieve geneeskunde en wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.