Brand new on jim

Brand new on jim gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Brand new on jim

Tinie Tempah ft. MoStack & Sneakbo - We Don't Play No Games van Brand new on jim is uitgezonden op dinsdag 24 november 2015 om 10:38 uur en was te zien op JIM.

November 2015
Yellow Claw & DJ Mustard - In My Room (ft. Ty Dolla $ign & Tyga) van Brand new on jim is uitgezonden op dinsdag 24 november 2015 om 14:18 uur en was te zien op JIM.
Missy Elliot is terug! Samen met Pharell Williams maakte ze het nummer 'WTF (Where They From' uit. Bekijk de video hier!
Sigma & Rita Ora - Coming Home van Brand new on jim is uitgezonden op donderdag 12 november 2015 om 10:32 uur en was te zien op JIM.
De nieuwe van Bring Me The Horizon! van Brand new on jim is uitgezonden op vrijdag 6 november 2015 om 16:16 uur en was te zien op JIM.
Rudimental ft. Ed Sheeran - Lay It All On Me van Brand new on jim is uitgezonden op vrijdag 6 november 2015 om 16:31 uur en was te zien op JIM.
Sia heeft zojuist een video gedeeld voor haar nummer 'Alive'. Eigenlijk was het nummer voor Adeles nieuw album bestemd. Het werd ook door haar geschreven samen met Tobias Jesso Jr. Sia deelde het nummer enkele weken geleden als teaser voor haar nieuwe LP 'This Is Acting'. Samen met Daniel Askill regisseerde ze de video waa...
Vanmorgen kregen we al een voorproefje van de derde single "I'll show you" die op z'n album Purpose zal staan. Nu heeft hij het nummer online gegooid inclusief nieuwe video! Het nummer werd opnieuw geproducet door Skrillex, maar heeft toch een zachtere toon dan voorgangers "What Do You Mean" en "Sorry". En mocht je het nog...
Oktober 2015
Ariana Grande - Focus van Brand new on jim is uitgezonden op vrijdag 30 oktober 2015 om 8:09 uur en was te zien op JIM.
Met hun nieuwe plaat 'Manon' brengt Jeugd Van Tegenwoordig sinds jaren nog eens nieuw werk uit.En dan moeten we er van profiteren, dus trakteerden de 3 mannen ons op 3 nieuwe clips: 'Zakmuitdeheup', 'Lente In Bed' en deze 'BMP69'.
Kendrick Lamar - These Walls van Brand new on jim is uitgezonden op donderdag 29 oktober 2015 om 8:30 uur en was te zien op JIM.
The 1975 - Love Me van Brand new on jim is uitgezonden op donderdag 29 oktober 2015 om 14:37 uur en was te zien op JIM.
De officiële soundtrack van 'Black - The Movie', een film gemaakt door Adil El Arbi en Bilall Falah, wordt verzorgd door Oscar & The Wolf. Bekijk hier de video!
MØ - Kamikaze van Brand new on jim is uitgezonden op dinsdag 27 oktober 2015 om 19:41 uur en was te zien op JIM.
Hier is hij dan! De single waar we drie jaar hebben op moeten wachten. We gaan er geen woorden aan vuilmaken: het nummer is fantastisch en je kan 'Hello' hier beluisteren!
Justin Bieber wou na het succes van 'What Do You Mean' ook stevig uitpakken met 'Sorry', maar dat was zonder de media-aandacht van Adele gerekend. Haar onverwachte release werpt een schaduw over Justin, maar los daarvan stellen we z'n nieuw nummer toch graag even aan je voor!
"Waves" is de laatste single van Miguels album Wildheart. Sinds de release van zijn eigen album, heeft Miguel een aantal guest appearances achter de rug voor nummers van andere artiesten, zoals A$AP Rocky, Mark Rnoson en Disclosure. Bekijk de nieuwe video hier.
Je leest het goed: Simple Plan, heeft een nieuw nummer uit én dat samen met Nelly (Hot in Herre). De videoclip voor "I Don't Wanna Go To Bed" is geïnspireerd op het programma Baywatch. De afsluiter van de videoclip met David Hasselhoff zorgt dan ook voor een extra portie hilariteit. PS: Extra goed kijken op 2:57 waar zange...
Augustus 2015
Fifth Harmony - I'm In Love With a Monster van Brand new on jim is uitgezonden op vrijdag 28 augustus 2015 om 10:57 uur en was te zien op JIM.
Justin Bieber - What Do You Mean? (Lyric Video) van Brand new on jim is uitgezonden op vrijdag 28 augustus 2015 om 14:58 uur en was te zien op JIM.
Archief