Brazilië voor beginners

Afleveringen
55:00

Advocaat Jef Vermassen over criminaliteit

Verlopen 3,0 35 x
Strafpleiter Jef Vermassen bezoekt met zijn Braziliaanse gastvrouw Daniela Rocha het gerechtsgebouw van Rio De Janeiro en wordt door de Rocinha-favela geleid.
51:58

Karel Van Eetvelt over technologie en ondernemingen

Verlopen 3,0 22 x
De beurs van Brazilië doet het goed, ondernemingen zijn gezond, de economie draait op volle toeren. Karel Van Eetvelt gaat kijken in São Paulo.
54:57

Lieven Verstraete over muziek

Verlopen 3,0 13 x
Lieven Verstraete trekt naar San Paulo om er de Braziliaanse muziekwereld van naderbij te bekijken.
55:02

Michaël Borremans over kunst

Verlopen 3,0 43 x
Schilder Michaël Borremans arriveert in Belo Horizonte, hoofdstad van de deelstaat Minas Gerais. De kunstscene er aan het boomen en dat wil hij zien.
52:56

Mieke Mievis over relaties en lichaamscultuur

Verlopen 3,0 29 x
Seksuologe Mieke Mievis trekt naar het bruisende Rio de Janeiro om er de mythe van de latin lover onder de loep te nemen.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.