Caribbean with Simon Reeve

Afleveringen
59:09

Nicaragua, Honduras en Jamaica (3/3)

Verlopen 3,5 123 x
Simon reist van Nicaragua, wordt geconfronteerd met extreem geweld in Honduras en eindigt zijn trip op het iconische eiland Jamaica.
58:56

Barbados, St. Vincent, Venezuela en Colombia (2/3)

Verlopen 3,0 189 x
Barbabos, een speeltuin voor de rijken op aarde, staat in schril contrast met Venezuela dat stukken armer is, hoewel het de grootste olie- en gasreserves heeft.
58:00

Dominicaanse Republiek, Haïti en Puerto Rico (1/3)

Verlopen 4,0 194 x
Simon bezoekt Hispaniola, rijdt mee met de antidrugsbrigade van Santo Domingo en stapt binnen in de beruchte tentenkampen van Cité Soleil.
59:09

Nicaragua, Honduras en Jamaica (3/3)

Verlopen 3,0 183 x
Nicaragua, Honduras en Jamaica (3/3) van Caribbean with Simon Reeve is uitgezonden op donderdag 22 oktober 2015 om 15:46 uur en was te zien op Canvas.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.