Caribbean with Simon Reeve

Afleveringen
59:09

Nicaragua, Honduras en Jamaica (3/3)

Verlopen 3,5 114 x
Simon reist van Nicaragua, wordt geconfronteerd met extreem geweld in Honduras en eindigt zijn trip op het iconische eiland Jamaica.
58:56

Barbados, St. Vincent, Venezuela en Colombia (2/3)

Verlopen 3,0 185 x
Barbabos, een speeltuin voor de rijken op aarde, staat in schril contrast met Venezuela dat stukken armer is, hoewel het de grootste olie- en gasreserves heeft.
58:00

Dominicaanse Republiek, Haïti en Puerto Rico (1/3)

Verlopen 4,0 189 x
Simon bezoekt Hispaniola, rijdt mee met de antidrugsbrigade van Santo Domingo en stapt binnen in de beruchte tentenkampen van Cité Soleil.
59:09

Nicaragua, Honduras en Jamaica (3/3)

Verlopen 3,0 177 x
Nicaragua, Honduras en Jamaica (3/3) van Caribbean with Simon Reeve is uitgezonden op donderdag 22 oktober 2015 om 15:46 uur en was te zien op Canvas.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.