Castle

Castle herbekijken

Seizoen 8

Seizoen 8, Aflevering 22

Verlopen 4,0 20 x
Castle en Beckett staan klaar om de strijd aan te gaan met 'LokSat'. Maar een onverwachtse kanteling zorgt ervoor dat alles in gevaar is.

Seizoen 8, Aflevering 21

Verlopen 3,0 11 x
Een met bijlen-zwaaiende psychiatrisch patiënt valt dood neer in het kantoor van Castle. Hij onderzoekt de zaak samen met Beckett.

Seizoen 8, Aflevering 20

Verlopen 3,0 1 x
Een theateracteur wordt vermoord. Castle en Beckett gaan backstage en onderzoeken de zaak. Ondertussen wordt Kevin meegesleurd in zijn dochters kinderfeestje.

Seizoen 8, Aflevering 19

Verlopen 3,0 5 x
Een veiligheidsinspecteur wordt vergiftigd. Castle en Beckett proberen dit mysterie op te lossen.

Seizoen 8, Aflevering 18

Verlopen 4,0 33 x
Hayley bevindt zich in een peniebele situatie, ze wordt in verband gebracht met een cyberaanval. Castle en Beckett doen hun uiterste best om haar vrij te pleiten.

Seizoen 8, Aflevering 16

Verlopen 4,0 4 x
De chauffeur van een gepantserde wagen wordt dood gevonden. Als Beckett en Castle op onderzoek uitgaan blijkt dat de zaak veel weg heeft van één van Esposito's oude zaken.

Seizoen 8, Aflevering 15

Verlopen 4,0 5 x
Een docent van de politieacademie van New York wordt vermoord. Beckett en het team keren terug naar waar het voor hun allemaal begon.

Seizoen 8, Aflevering 14

Verlopen 4,0 6 x
Castle reist af naar Los Angeles op zoek naar antwoorden op vragen die hij zich niet kan herinneren. Eenmaal aangekomen wordt hij, door middel van een interessant zaak, afgeleid van zijn doel.

Seizoen 8, Aflevering 13

Verlopen 4,0 17 x
Een student wordt vermoord, maar de klas vol getuigen wil niet met de politie praten. Om toch achter deze essentiële informatie te komen infiltreert Castle in de groep.

Seizoen 8, Aflevering 12

Verlopen 3,0 13 x
Castle is ontvoerd en wordt gedwongen om een ingewikkelde verzameling puzzels op te lossen. Beckett en het team voeren een race tegen de klok om Castle te bevrijden.
Archief