Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Catfish: The Tv Show

Maart 2020
40:00

Seizoen 8 - 5. Joseph & Sabrina

4,0 42 x
Joseph heeft de sexy Sabrina z'n liefde en z'n geld gestuurd, maar z'n zus trapt niet in Sabrina's leugens en schakelt Nev en Kamie in voor de waarheid. Wat ze ontdekken is zo schokkend, dat ze zich afvragen of Sabrina's leugens ooit zullen stoppen.
55:00

Seizoen 8 - 4. Jesus & Alexis

4,0 22 x
Nev en Kamie ontvangen een anonieme e-mail van een klokkenluider die een catfish aangeeft. Maar wanneer ze arriveren om het genoemde slachtoffer te helpen, ontdekken ze een diepgaander complot van bedrog dat alleen de geheime informant kan oplossen.
1:00:00

Seizoen 8 - 6. William & Jamie

3,0 67 x
Akirra vraagt Catfish om hulp zodat de online ex van haar liefje, Jamie, haar en haar vriend William niet meer lastigvalt. Maar de rollen worden omgedraaid wanneer Nev en Kamie erachter komen dat William duizenden dollars van Jamie heeft gekregen.
45:00

Seizoen 8 - 3. Sparkayla & Maritha

3,0 14 x
Kiana is ervan overtuigd dat haar vrouw Sparkayla wordt gecatfisht door een meisje dat beweert haar zus te zijn. Nev en Kamie doen voor het eerst in de geschiedenis van Catfish een DNA-test om de echte wortels van dit familiebedrog bloot te leggen.
40:00

Seizoen 8 - 2. Antonnio & Alfred

3,0 9 x
Na een ongezonde breuk hunkert Alfred ernaar om Adonis te vinden, de ongrijpbare man van z'n dromen. Maar terwijl ze naar antwoorden zoeken, leidt het bericht dat Nev en Kamie er zijn tot de heftigste confrontatie van Catfish ooit.
45:00

Seizoen 8 - 1. Red & Jalissa

3,0 38 x
Red chat al zes jaar met Jalissa en haar beroemde besties. Terwijl ze Jalissa opsporen in LA, helpen Nev en Kamie Red iets te ontdekken dat haar Hollywoodliefde in een tragedie kan veranderen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.