Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Catfish: The Tv Show

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 40 - Angel & Antonio

3,0 2 x
Laura sluit zich aan bij Nev om Angel te helpen haar online liefde te vinden, Antonio. Hij beweert in Angel's kleine stadje te wonen, maar is nooit in staat haar te ontmoeten! Het is duidelijk dat Antonio een groot geheim bewaart, maar zal de waarheid meer zijn dan Angel aankan?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 39 - Cherie & Avion

3,0 0 x
Sexy Avion heeft Cherie overgehaald om hem expliciete foto's te sturen, maar Cherie is bezorgd dat ze de verkeerde man heeft vertrouwd met haar foto's. Nev en Justin Combs proberen te helpen, maar als ze een boos telefoontje krijgen van Avion's vrouw, gaat het snel fout!
40:00

Seizoen 1, Aflevering 38 - Trystyn & Lara

4,0 0 x
Tristyn is hals over kop verliefd op Lara, een mysterieus meisje met wie hij al jaren praat, maar dat hij nooit IRL kan ontmoeten! Terwijl Nev en Kamie op onderzoek uitgaan, komen er feiten boven water waarvan iedereen zich afvraagt of Lara en haar liefde wel echt zijn.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 37 - CJ & Shana

3,0 0 x
Justin Combs sluit zich aan bij Nev om CJ te helpen Shana te vinden, een vrouw waar CJ al 8 jaar een stomende relatie mee heeft en die hij nog nooit heeft ontmoet! Maar als ze dichter bij de jacht op Shana komen, ontdekken Nev en Justin dat ze op de loer ligt bij elke beweging die ze maken.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 36 - Shirlene & James

4,0 0 x
Nev en co-host Kamie helpen een verliefd Navajo meisje op haar visionaire zoektocht naar de Zuni man van wie ze houdt, een man die niet alleen toegeeft een drugssmokkelaar te zijn maar ook beweert te zijn overleden, waardoor iedereen wanhopig op zoek gaat naar antwoorden!
40:00

Seizoen 1, Aflevering 35 - Matthew & Chance

4,0 0 x
Kimiko Glenn sluit zich aan bij Nev om Matthew te helpen zijn ongrijpbare Instagram-liefde, Chance, te vinden. Maar terwijl ze op zoek gaan naar antwoorden, stuiten ze op onoverkomelijke wegversperringen waardoor ze zich afvragen of we ooit een kans zullen krijgen om Chance te vinden.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 34 - Taylor & Christian

3,0 0 x
Taylor heeft hulp nodig nadat ze gevallen is voor een jongen die beweert naar haar middelbare school te zijn geweest, maar die ze zich niet herinnert. Nev en co-host Tallulah graven in Taylor's verhaal en ontdekken geheimen die schokkender zijn dan ze ooit hadden verwacht.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 33 - Kaden & Adriana

3,0 0 x
Nev en co-host Kamie Crawford helpen de verliefde Kaden erachter te komen of zijn vier jaar durende relatie met sexy Adriana echt is. Wat gek is - Kaden ontmoette Adriana IRL! Heeft een meerval zijn connectie met de echte Adriana gekaapt?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 32 - Angel & Remy

4,0 0 x
Nev en co-host Elle King helpen Angel haar online liefde Remy te vinden. Maar het dichtste dat Angel ooit bij Remy is gekomen, was toen hij haar griezelig in de gaten hield van buiten haar auto! Angel heeft antwoorden nodig, maar zal ze klaar zijn voor de waarheid?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 31 - Oceanna & Nelly

4,0 0 x
Nev en Slick Woods onderzoeken het mysterie van Oceanna en haar raadselachtige, online stalker, Nelly. Wanneer Oceanna's ex-vriendin Kira er echter bij betrokken raakt, vraagt het team zich af wie het slachtoffer is en wie de dader.
Archief