Catfish: The TV Show

Catfish: The TV Show herbekijken

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Caitlyn & Kenton

4,5 101 x
De jonge moeder Caitlyn vraagt Nev en Max haar te helpen fictie van realiteit te onderscheiden in haar relatie met de charmante Kenton. Kenton staat erop dat zij en haar dochter naar Kentucky verhuizen, maar is Kenton alles wat hij beweert te zijn?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Jose & Jay

4,0 29 x
Jasmine vraagt Nev en Max om hulp voor een vriend, maar ze staan perplex wanneer Jasmine een geweldige onthulling doet: ze hebben haar vriend al eerder geholpen. Wie is de mysterieuze vriend van Jasmine en hoe kennen Nev en Max hem?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Nicole & Nicole

4,5 23 x
Jarenlang worden Nicole haar foto's gestolen om nepprofielen te maken. Een van deze profielen catfisht al tien jaar de verliefde Ryan. Is dit een willekeurige internettrol of hebben Ryan en Nicole een gemeenschappelijke vijand?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Robin & Wayne

4,0 28 x
Na drie lange jaren wil Robin wanhopig haar ongrijpbare, knappe langeafstandsliefde eindelijk persoonlijk ontmoeten. Nev en Max willen haar te helpen hem op te sporen, maar wat ze ontdekken blijkt veel meer te zijn dan Robin had verwacht.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Robert & Ashleigh

3,0 11 x
Nadat hij als tiener verlamd was geraakt, ontmoette Robert Ashleigh online en ze werden verliefd. Met nieuws dat hij misschien niet lang meer te leven heeft, vraagt Robert aan Nev en Max om Ashleigh bij hem te brengen, zodat hij erachter kan komen of hun liefde echt was.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - April & Dean

3,0 20 x
Het is zeven jaar geleden dat April Dean op dertienjarige leeftijd ontmoette in een chatroom. Gedurende die tijd verdween Dean vaak voor maanden na elkaar. Nu moeten Nev en Max April helpen Dean te vinden voordat hij weer verdwijnt.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Kelsie & Brandon

4,0 39 x
Kelsie is smoorverliefd op haar online romeo, Brandon. Na jaren van eindeloze excuses waarom hij haar niet kan ontmoeten, rekruteert Kelsie Nev en Max om diep in het hart van Texas te gaan zoeken wie Brandon werkelijk is.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Johnny & Connor

3,7 30 x
Nadat Jonathons online liefde voor een maand is verdwenen, schakelt hij Nev en Max in om hem op te sporen. Wanneer de jongens ontdekken dat er een voormalige catfish bij betrokken is, beginnen ze te vermoeden dat Jonathon zelf achter het bedrog zit.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Open Investigation

4,0 32 x
Nev en Max beginnen aan hun grootste zaak ooit om de beruchte Shelly Chartier te vinden. Ze ontdekken nieuwe feiten als ze de catfish-gevallen van Paris Roxanne en NBA-ster Chris 'Birdman' Andersen onderzoeken.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Colleen & Tony

4,0 19 x
Colleen ontmoette Tony online en werd stapelverliefd. Hoewel ze elkaar nog nooit hebben ontmoet, heeft Tony Colleen via de telefoon ten huwelijk gevraagd. Nu helpen Nev en Max haar eindelijk de waarheid onder ogen te zien om de mysterieuze man, met wie ze verloofd is, te onthullen.
Archief