Cathedrals of culture

Afleveringen
24:04

Het Centre Pompidou

Verlopen 3,0 30 x
De Braziliaanse regisseur Karim Ainouz bezwijkt voor de buizenpracht van Renzo Piaono en Richard Rodgers in Parijs.
24:51

Het Operahuis in Oslo

Verlopen 3,0 34 x
Margreth Olin danst door het Operahuis in Oslo, de thuishaven van het Noors Nationaal Opera en Ballet. Het gebouw lijkt wel een ijsberg in de zee.
26:05

Het Salk Institute

Verlopen 3,0 45 x
Robert Redford leert bij in het Californische Salk Institute for Biological Studies, een paradijselijk onderzoekcentrum aan de Stille Oceaan.
26:02

De gevangenis in Halden

Verlopen 3,0 50 x
Michael Madsen zoekt de tralies in de gevangenis van Halden, een experimentele gevangenis in Noorwegen, waar gevangenen en cipiers samen basket spelen.
26:34

De Nationale Bibliotheek van Rusland

Verlopen 3,0 44 x
Michael Glawogger trekt naar de Nationale Bibliotheek van Rusland in Sint-Petersburg, een gebouw waar de tijd lijkt stil te staan.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.