Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Celeb Ex In The City

Celeb Ex In The City herbekijken

Seizoen 1
42:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Aisleyne Horgan-Wallace and Charlie King

4,0 11 x
Zal het pijn doen als de date van Charlie King met Liam verstoord wordt door zijn ex? En Aisleyne Horgan-Wallace wordt voor het blok gezet door een oude bekende.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Jon Clarke and Amelle Berrabah

4,0 16 x
Single beroemdheden zijn op zoek naar de liefde, maar deze date vergeten ze niet snel! Voormalig Sugababe Amelle Berrabah moet keuzes maken wanneer haar date verstoord wordt door een ex. En wil Jon Clarke terug naar Essex als zijn date verstoord wordt?
43:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Calum Best and Gothy Kendoll

4,5 13 x
Zal de date van Calum Best ontsporen als zijn ex binnenkomt? Ook de date van Gothy Kendoll wordt onder druk gezet door haar ex.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Malique Thompson-Dwyer and Jess Gale

3,0 7 x
Het gaat goed tussen Malique Thompson-Dwyer en zijn date, maar dan arriveert er een ex. En Jess Gale's date wordt onder druk gezet door haar bekende ex.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Amy Hart and Michael Griffiths

3,0 15 x
Vrijgezelle beroemdheden zijn op zoek naar liefde en deze date vergeten ze niet snel! Michael Griffiths gaat op date met Jordaine, maar wat als z'n ex ineens voor z'n neus staat? En krijgt Amy Hart nog een hap door haar keel als haar ex verschijnt?
43:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Liam Gatsby and Megan Barton-Hanson

4,0 16 x
Megan Barton Hanson gaat op date met Amber, maar een oude vlam zou de sfeer best eens kunnen verzieken. Ondertussen zweet Liam Gatsby peentjes op z'n blind date.
Archief