Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Celebrity Car Match

Celebrity Car Match herbekijken

Seizoen 1
08:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Sergio

3,0 20 x
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag is Sergio Quisquater aan de beurt. Welke wagen weet zijn hart te veroveren: het wild paard, de mega leeuw of eerder de Japanse beer?
09:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kamal Kharmach

3,0 20 x
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag matcht hij comedian Kamal Kharmach aan zijn droomwagen. Kiest hij voor de sportieve Koreaan, de duurste Mazda ooit of heeft Kamal toch liever iets elektrisch?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bart Kaëll

4,0 17 x
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Deze keer matcht hij Bart Kaëll aan zijn droomwagen. Gaat Bart voor de Chinese dromenbouwer, een ster aan de hemel of een gestroomlijnde Koreaan?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Maarten Vancoillie

4,0 22 x
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag match hij Qmusic-presentator Maarten Vancoillie aan de wagen van zijn dromen. Wordt het een ruimteschip, een Roemeense jogger of toch eerder de Sven Ornelis van de gezinswagens?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Jamie-Lee Six

3,0 16 x
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Als eerste stelt hij Influencer Jamie-Lee Six aan haar drie potentiële carmatches. Gaat zij voor het Duits bommeke, een supersnelle bloem of de stille deugeniet?
Archief