Choccywoccydoodah

2019
25:00

Seizoen 1 - 6. Showbusiness

3,0 4 x
Het is november en dat betekent in Choccywoccydoodah maar één ding: voorbereidingen treffen voor Kerstmis! Dave overtreft zichzelf met het aankleden van de etalage. Tom houdt zich bezig met het maken van lekkernijen voor celebrities.
25:00

Seizoen 1 - 5. Every Cake Tells a Story

4,0 2 x
Het trouwseizoen loopt bijna op zijn einde, maar de bestellingen blijven binnenlopen bij Choccywoccydoodah. Het team staat voor heel wat uitdagingen. Zo moeten ze een trouwtaart ontwerpen met daarop luxeschoenen én krijgen ze een verzoek om een cake te maken rond het tragische verhaal van Miss Havisham, die werd gedumpt op...
25:00

Seizoen 1 - 4. Weird & Wonderful

4,0 5 x
Extra afleveringen van de reeks Choccywoccydoodah waarin de magische taartenwinkel in hartje Londen zijn deuren openzet.
25:00

Seizoen 1 - 3. The Dark Side

4,0 5 x
Het is Halloween en dat betekent dat de chocolatiers van Choccywoccydoodah op volle toeren draaien. Het team moet dit jaar weer een heleboel excentrieke en angstaanjagende meesterwerkjes maken voor hun klanten. Ook rockgod Alice Cooper heeft een horrorcake besteld.
25:00

Seizoen 1 - 1. Animal Magic

4,0 6 x
Extra afleveringen van de reeks Choccywoccydoodah waarin de magische taartenwinkel in hartje Londen zijn deuren openzet.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.