Choccywoccydoodah

Choccywoccydoodah herbekijken

Februari 2020

Seizoen 1 - 6. Showbusiness

3,0 26 x
Wanneer de feestdagen naderen gaat Dave aan de slag om een enorm hert van chocolade voor de kerstetalage te maken. Ondertussen bouwt Tom 'zoete' huizen voor beroemdheden.

Seizoen 1 - 5. Every Cake Tells a Story

4,5 14 x
Het team maakt twee verschillende bruidstaarten: één bedekt met designerschoenen en de ander geïnspireerd op het verhaal van Miss Havisham die op haar trouwdag de bons kreeg!

Seizoen 1 - 3. The Dark Side

4,0 16 x
Het team wordt duivels creatief en maakt angstaanjagende lekkernijen voor Halloween, waaronder een enorme spookachtige taart voor rocklegende Alice Cooper.

Seizoen 1 - 4. Weird & Wonderful

4,0 19 x
Het team moet twee metershoge taarten afleveren: één voor The Classic Rock Awards in Londen en één voor het verjaardagsfeest van een 70-jarige voormalige dragqueen.

Seizoen 1 - 1. Animal Magic

4,0 71 x
Choccywoccydoodah in Brighton is beroemd om zijn unieke taarten. Het team is druk met taarten voor de bruiloft van een soapster en voor schoendesigner Christian Louboutin.
Januari 2020

Seizoen 3 - 6. Really Really Wicked

4,0 13 x
De chocoladeshop in Brighton krijgt speciaal voor Halloween een nieuwe etalage en Tom Robertson maakt een verjaardagstaart voor de West End-musical 'Wicked'.

Seizoen 3 - 4. A Sight to be Seen

3,0 8 x
Aflevering 4 (seizoen 3) van de reeks waarin de magische taartenwinkel Choccywoccydoodah in hartje Londen zijn deuren openzet.

Seizoen 3 - 9. Full of Eastern Promise

4,0 5 x
Alles is geoorloofd in liefde en chocolade als de chocoladekunstenaars van Choccywoccydoodah een ongebruikelijke antibruidstaart maken en een taart voor een motorrijdersbruiloft.

Seizoen 3 - 10. Onwards and Upwards

3,0 8 x
Aflevering 10 (seizoen 3) van de reeks waarin de magische taartenwinkel Choccywoccydoodah in hartje Londen zijn deuren openzet.

Seizoen 3 - 2. Four-Legged Friends

4,0 7 x
Dave ontmoet de cast van de populaire Britse tv-serie 'Downton Abbey' en doet een vorstelijk aanbod voor een geldinzamelingsactie voor het goede doel.
Archief