Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Choccywoccydoodah

2020
25:00

Seizoen 3 - 3. A Particular Passion

3,0 5 x
Dave creëert een huisdierenverzameling uit chocolade, terwijl Ben een op een poedel geïnspireerde taart aflevert bij een feest in een hondenpension.
22:00

Seizoen 1 - 6. Showbusiness

3,0 2 x
Wanneer de feestdagen naderen gaat Dave aan de slag om een enorm hert van chocolade voor de kerstetalage te maken. Ondertussen bouwt Tom 'zoete' huizen voor beroemdheden.
25:00

Seizoen 1 - 5. Every Cake Tells a Story

4,0 2 x
Het team maakt twee verschillende bruidstaarten: één bedekt met designerschoenen en de ander geïnspireerd op het verhaal van Miss Havisham die op haar trouwdag de bons kreeg!
22:00

Seizoen 1 - 4. Weird & Wonderful

4,0 5 x
Het team moet twee metershoge taarten afleveren: één voor The Classic Rock Awards in Londen en één voor het verjaardagsfeest van een 70-jarige voormalige dragqueen.
22:00

Seizoen 1 - 3. The Dark Side

4,0 7 x
Het team wordt duivels creatief en maakt angstaanjagende lekkernijen voor Halloween, waaronder een enorme spookachtige taart voor rocklegende Alice Cooper.
25:00

Seizoen 1 - 1. Animal Magic

4,0 6 x
Choccywoccydoodah in Brighton is beroemd om zijn unieke taarten. Het team is druk met taarten voor de bruiloft van een soapster en voor schoendesigner Christian Louboutin.
25:00

Seizoen 3 - 10. Onwards and Upwards

4,0 0 x
Aflevering 10 (seizoen 3) van de reeks waarin de magische taartenwinkel Choccywoccydoodah in hartje Londen zijn deuren openzet.
25:00

Seizoen 3 - 9. Full of Eastern Promise

3,0 4 x
Alles is geoorloofd in liefde en chocolade als de chocoladekunstenaars van Choccywoccydoodah een ongebruikelijke antibruidstaart maken en een taart voor een motorrijdersbruiloft.
25:00

Seizoen 3 - 8. Pink Pants and Poodles

3,0 4 x
De kerstetalage wordt eindelijk onthuld, terwijl designer Dave Ratcliffe een taart creëert voor een comedy over mannelijke strippers.
20:00

Seizoen 3 - 7. A Noble Cause

3,0 7 x
De chocolademakers maken een zeer spectaculaire taart om geld in te zamelen voor een liefdadigheidsevenement, terwijl eigenares Christine Taylor een puppy sponsort.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.