Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Click-Id

Click-Id herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 19

3,0 6 x
Perry heeft een ongeluk gehad en is ervan overtuigd dat Aiko de schuldige is. Maar om dat te bewijzen moet Aiko haar geheime tatoeage laten zien aan Perry. Krijgt Perry zijn zin?

Seizoen 2, Aflevering 18

4,0 3 x
Bas weet niet hoe hij het moet aanpakken om Hanne te verleiden. Iedereen geeft hem tips. Maar zijn het wel goeie tips? Ondertussen is iedereen op de loopband aan het lopen voor het goede doel. Dit verloopt vlot tot Svenneke zich op de loopband begeeft...

Seizoen 2, Aflevering 17

4,0 8 x
Bas heeft een meisje ontmoet, ze heet Hanne. Maar dit brengt Bas in tweestrijd: moet hji nu kiezen voor Hanne of voor Caro? Caro heeft een geheime liefdesbrief gevonden in een boek. Dit brengt Perry op ideeën.

Seizoen 2, Aflevering 16

4,0 12 x
Click-ID viert Kerstmis. Ze schakelen Svenneke in om het avondmaal te bereiden. Maar is dit wel te vertrouwen? Gaat het een geslaagd kerstfeest worden of niet?

Seizoen 2, Aflevering 15

3,0 9 x
Jef interviewt Mark Monart voor zijn paper interviewtechnieken. Hij slaagt er echter niet goed in, maar iemand anders neemt zijn taak met succes over. Bas geeft Caro een bon voor een saunabeurt cadeau. Zullen ze samen gaan?

Seizoen 2, Aflevering 14

4,0 3 x
Perry wordt geteisterd door een jongetje die zijn ruitenwissers insmeert met schoensmeer. Hij gaat de confrontatie aan. De loft moet opnieuw geschilderd worden, maar Aiko heeft last van pijnscheuten. Volgens Caro kan hypnose wel helpen, maar heeft dit wel effect op Aiko?

Seizoen 2, Aflevering 13

4,0 4 x
Monique heeft terug contact met een oude vriendin via Facebook. Dit rakelt echter heel wat op. Aiko moet voor de rechtbank verschijnen omdat ze een hele reeks boetes niet betaald heeft. Bas gaat voor haar pleiten, maar slaagt hij in deze opdracht?

Seizoen 2, Aflevering 12

3,0 24 x
Nathalie heeft een relatie met Guillaume. Bas ontdekt dat Guillaume toch een dubbel leven aan het leiden is. Ondertussen speelt Click-ID een quiz tegen de redactie van de campuskrant. Er zitten bijzondere leden in beide teams. Wie zal winnen?

Seizoen 2, Aflevering 11

3,0 4 x
Bas staat oog in oog met zijn rivaal, Guillaume. Guillaume is gestuurd door Verboven om verslag te maken van Click-ID. Loopt dit wel goed af voor Bas?

Seizoen 2, Aflevering 10

4,0 8 x
Monique Verdonck is naar Colombia geweest en heeft een heel speciaal cadeau mee. Jef kan niet langer verdragen dat Aiko op zijn kosten leeft. Aiko besluit dan maar om te gaan werken tot ze een job in Tsetse krijgt...
Archief