Conquest of the Skies

Afleveringen
50:39

Triomf

3,0 39 x
Van slechtvalken tot kolibries: Attenborough ontmoet de meest buitengewone vliegers van onze planeet, en is getuige van de uittocht van een miljoen vleermuizen.
50:02

Rivalen

3,0 64 x
David Attenborough zet zijn zoektocht verder naar uitgestorven reptielen, dinosaurussen en vleermuizen. En met verbluffende computeranimaties.
50:49

De eerste vliegers

Verlopen 3,0 66 x
David Attenborough duikt in de geavanceerde wereld van de eerste vliegers: de insecten. Van de libel-achtigen over kevers en vlinders tot de verrassende vlieg.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.