Copy beest

Copy beest gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
38:00
Copy beest
Verlopen

De gans wordt ook wel eens de perfecte waakhond genoemd. Ze blazen, durven aan te vallen en maken veel kabaal. Maar als je van bij de geboorte hun vertrouwen kan winnen, volgen ze je blindelings.  Kan Dieter papa worden van een kroost ganzen en samen met hen gaan vliegen?  Met g...

2018
37:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van de chimpansee en zijn haast menselijke intelligentie. Dieter laat zich in de Beekse Bergen 24 uur lang opsluiten in een apenkooi en doet beroep op de intelligentie van twee chimpansees om aan eten, drinken en de sleutel naar zijn vrijheid te geraken.
38:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van de zeekat en haar camouflagetechnieken. Dieter neemt de camouflagetrucks van de zeekat, een minuscuul inktvisje, onder de loep. Met wat hij daarvan leert, trekt hij naar Roemenië om door middel van camouflagetechnieken op de foto te gaan met wilde beren.
36:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van de duif en haar feilloos navigatievermogen. Vanuit het ei leidt Dieter zijn eigen duifje op en leert het vanop zee terug te keren naar zijn til. Hij laat zich vervolgens op een vlot in zee droppen en enkel als het duifje terug naar huis vliegt, zal hij gered worden.
41:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van een kameel en zijn enorm uithoudingsvermogen. Dieter trekt naar Oman voor een expeditie door de woestijn met enkel een kameel als survivalpakket.
39:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van de bruinvis en zijn enorm verfijnde sonar. Dieter trekt naar een Deens aquarium waar de sonar van bruinvissen bestudeerd wordt. Met wat hij daar opsteekt hoopt hij voor Rob, een blind jongentje, een gocart met een sonarsysteem te kunnen bouwen.
Afleveringen 2017
38:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van de roofvogels en hun straf gezichtsvermogen. Zonder eten en slechts gewapend met twee roofvogels trekt Dieter naar de Schotse Highlands. Hij rekent op de ogen van zijn roofvogels om voor hem een konijn te spotten en te vangen.
40:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van het rendier en zijn enorme weerstand tegen de koude. Dieter trekt op expeditie in Lapland en probeert met de hulp van een rendierspan drie dagen lang aan de extreem lage temperaturen te weerstaan.
35:00
Verlopen
In deze aflevering hangt alles af van de enorm ontwikkelde geurzin van drie ratjes. Zij zullen bepalen welke ingrediënten Jeroen Meus gebruikt om een moelleux te bakken.
38:00
Verlopen
Slang van Copy beest is uitgezonden op zaterdag 20 mei 2017 om 20:14 uur en was te zien op Eén.
Archief