Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Cover Story

Cover Story herbekijken

Maart 2020

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

4,0 9 x
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen op een speelpleintje. Hrafn, een rijke zakenman, wordt gelinkt aan de zaak. Kan journaliste Lara zijn onschuld helpen bewijzen?

Seizoen 2 - 2. Aflevering 2

4,0 18 x
Geruchten over Hrafns gedrag en attitude tegenover vrouwen helpen zijn zaak niet vooruit. Aan de kust buiten de haven van Reykjavik spoelt een lichaam aan.

Seizoen 2 - 3. Aflevering 3

4,0 6 x
Lara's nicht helpt haar op weg met gevoelige info over een lokale motorbende en hun illegale activiteiten. De journaliste ruikt een primeur.

Seizoen 2 - 4. Aflevering 4

3,0 22 x
Terwijl Lara de motorbende dicht op het spoor is, komen voor haar de problemen erg dichtbij. Haar familie wordt bedreigd. Plots zijn haar eigen kinderen niet meer veilig.

Seizoen 2 - 5. Aflevering 5

4,0 13 x
Wanneer de publieke opinie zich langzaam tegen hem keert, koopt Hrafn de krant waar Lara voor schrijft in een poging steun te kopen. Niet iedereen laat zich echter innemen door de man.

Seizoen 2 - 6. Aflevering 6

3,0 5 x
Na alle problemen in haar relatie, valt Lara eindelijk voor de charme van Hrafn. Een etentje bij hem draait echter anders uit dan ze gedacht had.

Seizoen 3 - 1. Aflevering 1

3,0 13 x
Lára woont met haar verloofde en twee kinderen in Canada, maar wanneer ze hoort dat haar vader kanker heeft, verhuist ze samen met haar 14-jarige dochter Alda terug naar IJsland.

Seizoen 3 - 2. Aflevering 2

4,0 13 x
Alda is vermist. Haar nieuwe vriendje Isak is de hoofdverdachte, maar hij kan aan de politie ontkomen. Ondertussen ontploft een bom aan een school in Breidholt waar immigranten les volgen.

Seizoen 3 - 3. Aflevering 3

3,0 10 x
Lára en haar team onderzoeken de Filipijnse gemeenschap in Breidholt waar een winkeluitbater de plak lijkt te zwaaien.

Seizoen 3 - 4. Aflevering 4

3,0 7 x
Alda krijgt Isak opnieuw op het goede pad, maar hij moet de gevolgen van zijn vroegere daden nog onder ogen komen. De inwoners van Breidholt leven in angst en er valt een nieuw slachtoffer.
Archief