Cover Story

Cover Story gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Cover Story

Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen op een speelpleintje. Hrafn, een rijke zakenman, wordt gelinkt aan de zaak. Kan journaliste Lara zijn onschuld helpen bewijzen?

Maart 2020
Geruchten over Hrafns gedrag en attitude tegenover vrouwen helpen zijn zaak niet vooruit. Aan de kust buiten de haven van Reykjavik spoelt een lichaam aan.
Lara's nicht helpt haar op weg met gevoelige info over een lokale motorbende en hun illegale activiteiten. De journaliste ruikt een primeur.
Terwijl Lara de motorbende dicht op het spoor is, komen voor haar de problemen erg dichtbij. Haar familie wordt bedreigd. Plots zijn haar eigen kinderen niet meer veilig.
Wanneer de publieke opinie zich langzaam tegen hem keert, koopt Hrafn de krant waar Lara voor schrijft in een poging steun te kopen. Niet iedereen laat zich echter innemen door de man.
Na alle problemen in haar relatie, valt Lara eindelijk voor de charme van Hrafn. Een etentje bij hem draait echter anders uit dan ze gedacht had.
Lára woont met haar verloofde en twee kinderen in Canada, maar wanneer ze hoort dat haar vader kanker heeft, verhuist ze samen met haar 14-jarige dochter Alda terug naar IJsland.
Alda is vermist. Haar nieuwe vriendje Isak is de hoofdverdachte, maar hij kan aan de politie ontkomen. Ondertussen ontploft een bom aan een school in Breidholt waar immigranten les volgen.
Lára en haar team onderzoeken de Filipijnse gemeenschap in Breidholt waar een winkeluitbater de plak lijkt te zwaaien.
Alda krijgt Isak opnieuw op het goede pad, maar hij moet de gevolgen van zijn vroegere daden nog onder ogen komen. De inwoners van Breidholt leven in angst en er valt een nieuw slachtoffer.
Isak en zijn broer hebben niets meer te verliezen en vluchten van zowel de politie als hun verleden. Lára probeert ondertussen haar verdriet te verwerken.
Isak en zijn broer gijzelen de inwoners van een appartementsgebouw en schieten met met wapens vanop het dak. Ondertussen probeert Lára wanhopig haar dochter te redden.
Augustus 2019
Een Filipijnse vrouw komt om het leven bij een brand die moedwillig werd aangestoken. Het onderzoek leidt al snel naar een anti-immigratiebeweging. Ondertussen komt Alda, Lára's dochter, in contact met enkele duistere figuren.
Alda wordt vermist. Is haar vriend Isak betrokken bij de verdwijning? De gemoederen lopen hoog op wanneer een bom ontploft in Breidholt, een wijk waar veel immigranten wonen.
Lára voert onderzoek naar de Filipijnse gemeenschap in Breidholt en komt te weten dat een winkeluitbater er met de plak zwaait. Alda verbergt een geheim. Isak wordt gekweld door demonen.
Alda weet Isak te overtuigen om zijn leven over een andere boeg te gooien en uit de schaduw van zijn broers te treden. De politie voert onderzoek naar een moord in Breidholt.
Isak en zijn broer Viktor slaan op de vlucht voor hun verleden en de politie. Alda komt in een benarde situatie terecht.
De politie zet de jacht op Isak en Victor onverbiddelijk voort. Lára probeert haar dochter Alda te redden maar brengt hiermee haar eigen leven in gevaar.
Archief