Crime And Punishment

Crime And Punishment herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 4 - Convicting A Murderer

4,0 11 x
In deze aflevering kijken we naar de gevolgen van de besparingen op justitie door de ogen van advocaten en de slachtoffers en hun familie die gerechtigheid willen. We volgen een team detectives in Hampshire dat al het mogelijke doet om de verdachte van de moord op een 13-jarig schoolmeisje te kunnen aanhouden. Er is geen r...

Seizoen 2, Aflevering 3 - Cops Vs Criminals

4,0 8 x
Sinds 2010 zijn er veel besparingen gebeurd bij de politie in het Verenigd Koninkrijk, terwijl de zware criminaliteit is gestegen. Hierdoor komen de agenten onder zware druk te staan. De recherche moet gehoor geven aan elke melding van huiselijk geweld, en dat zijn er veel. Het team van Will Whale in Southampton behandelt ...

Seizoen 2, Aflevering 2 - Criminal Kids

4,0 6 x
In Engeland en Wales zitten meer dan 700 kinderen in de gevangenis. In deze aflevering onderzoeken we wat er gedaan wordt om te voorkomen dat kinderen de weg van de misdaad opgaan.  DS Will Whale en zijn team onderzoeken 25 diefstallen bij ouderen; ze vermoeden dat een groep tieners verantwoordelijk is.  Robert is op het v...

Seizoen 2, Aflevering 1 - To Catch A Sex Offender

4,0 18 x
Tegenwoordig worden er in Groot-Brittannië meer verkrachtingen dan ooit gemeld, maar tegelijkertijd zijn de veroordelingscijfers laag met slechts één veroordeling op 30 aangegeven verkrachtingen. Vandaag volgen we het verloop van twee verkrachtingszaken, zowel vanuit het oogpunt van de politie en justitie als dat van de sl...
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 25 x
De isolatieafdeling is eigenlijk een gevangenis in de gevangenis. In deze aflevering nemen we een kijkje achter de celdeuren om te zien hoe ze in Winchester omgaan met de meest complexe individuen.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 9 x
De Dienst voor Reclassering is verantwoordelijk voor de hoogrisicocriminelen. We nemen een kijkje in het kantoor van Southampton, waar ze 600 criminelen opvolgen.

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 33 x
Geweldpleger William bereidt zich voor op zijn hoorzitting na 15 jaar gevangenschap voor poging tot moord. Kan hij vrijgelaten worden of vormt hij nog altijd een gevaar voor de maatschappij?

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 62 x
Er zijn speciale maatregelen voor de gevangenis van Winchester. Zal de gouverneur erin slagen om orde op zaken te stellen tegen het bezoek van het hoofd van de gevangenissen van Zuid-Engeland?

25 januari 2021

3,0 28 x
Gedurende 48 uur volgen we het reilen en zeilen in de gevangenis van Winchester op een moment waarop overbevolking, geweld en druggebruik alomtegenwoordig en wijdverspreid zijn in het volledige systeem.

18 januari 2021

4,0 24 x
In deze aflevering volgen we twee gevangenen van de gevangenis in Winchester die het systeem ervan proberen te overtuigen dat het veilig is om hen vrij te laten.
Archief