Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Crime And Punishment

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 4 x
De isolatieafdeling is eigenlijk een gevangenis in de gevangenis. In deze aflevering nemen we een kijkje achter de celdeuren om te zien hoe ze in Winchester omgaan met de meest complexe individuen.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 4 x
De Dienst voor Reclassering is verantwoordelijk voor de hoogrisicocriminelen. We nemen een kijkje in het kantoor van Southampton, waar ze 600 criminelen opvolgen.

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 12 x
Geweldpleger William bereidt zich voor op zijn hoorzitting na 15 jaar gevangenschap voor poging tot moord. Kan hij vrijgelaten worden of vormt hij nog altijd een gevaar voor de maatschappij?

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 55 x
Er zijn speciale maatregelen voor de gevangenis van Winchester. Zal de gouverneur erin slagen om orde op zaken te stellen tegen het bezoek van het hoofd van de gevangenissen van Zuid-Engeland?

25 januari 2021

3,0 12 x
Gedurende 48 uur volgen we het reilen en zeilen in de gevangenis van Winchester op een moment waarop overbevolking, geweld en druggebruik alomtegenwoordig en wijdverspreid zijn in het volledige systeem.

18 januari 2021

4,0 12 x
In deze aflevering volgen we twee gevangenen van de gevangenis in Winchester die het systeem ervan proberen te overtuigen dat het veilig is om hen vrij te laten.
Archief