Crime Night: De Eerste Op De Moordplek

Crime Night: De Eerste Op De Moordplek herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - A Question of Honour

3,0 3 x
Een vermiste tiener wordt dood aangetroffen nabij een rivier in Cumbria, op meer dan 110 km van haar thuis. Het onderzoek schiet maar niet op, tot er acht jaar later een cruciaal bewijsstuk opduikt.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Wrong Place Wrong Time

3,0 10 x
In Derbyshire, Engeland, staan onderzoeksleider Tony Blockley en zijn team voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière wanneer ze worden opgeroepen voor een bizarre moord nabij het treinstation van Cromford.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bible in the Bath

3,0 9 x
Een populaire leerkracht wordt dood aangetroffen in haar bad. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar een van de onderzoekers twijfelt aan deze hypothese. Kan hij bewijsmateriaal vinden en de dader opsporen?

Seizoen 1, Aflevering 8 - Evil on Your Doorstep

4,0 10 x
Juli 2010. In het Britse Derby worden twee mannen doodgestoken aangetroffen in naburige appartementen. Voor de speurders start een race tegen de klok om de dader zo snel mogelijk te vatten.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Chaos

4,0 11 x
Nabij een afgelegen tankstation in Hull, Noordoost-Engeland, worden lichaamsdelen van een jonge vrouw aangetroffen. Inspecteur Paul Davison en zijn team staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. Allereerst moeten ze de identiteit van de vrouw zien te achterhalen, waarna ze moeten uitzoeken waarom en hoe ze ...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Outnumbered

3,0 11 x
In een stadje in het Britse Lancashire wordt een jong koppel het slachtoffer van brutaal zinloos geweld. De twintigjarige Sophie Lancaster komt daarbij om het leven. Onderzoekers zetten alles op alles om de jonge daders op te sporen en gerechtigheid te laten geschieden.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Bloodline

3,0 3 x
In 2015 wordt de hechte gemeenschap van North Ridgeville, Ohio, opgeschrikt door de brutale moord op een jonge vrouw, wier naakte lichaam werd aangetroffen achter een berg sneeuw in een doodlopende straat. Onderzoekers starten een klopjacht naar de dader.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Seeing Red

3,0 7 x
Een Amerikaans stadje wordt opgeschrikt wanneer een geliefd koppel neergeschoten wordt in hun eigen huis. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat ze het slachtoffer werden van een homejacking, maar het wordt de onderzoekers al gauw duidelijk dat er meer aan de hand is.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Predators

4,0 8 x
Een gemeenschap is in shock nadat een zestienjarige zwaar mishandeld en uiteindelijk in koelen bloede neergeschoten werd in een steegje. De emoties lopen hoog op wanneer de onderzoekers de daders op het spoor komen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Primed to Kill

3,0 4 x
Een cipier wordt dood aangetroffen in zijn eigen woning in Miamisburg. Vermoedelijk werd hij het slachtoffer van een inbraak. De daders hebben de man onthoofd. Speurders voeren een race tegen de klok om de mysterieuze misdaad te doorgronden.
Archief