Crime Night: S.W.A.T.

Crime Night: S.W.A.T. herbekijken

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - To Protect & to Serve

4,0 8 x
Hondo en Powell onderzoeken de moord op een Afro-Amerikaanse man. Deacon en Alfaro gaan intussen op zoek naar een gestolen ketting, maar die zaak draait uit in een reddingsoperatie wanneer blijkt dat een vrouw ontvoerd werd door een straatbende. De geschorste Tan probeert te achterhalen waarom zijn vrouw een affaire begon.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Gut Punch

3,0 5 x
Het S.W.A.T.-team werkt samen met de Major Crimes Unit om een undercoveragent te bevrijden die is toegetreden tot een gewelddadige misdaadorganisatie.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Lion's Share

4,0 3 x
Wanneer er doorheen Los Angeles gewelddadige rellen uitbreken, wordt Hicks pijnlijk herinnerd aan enkele beslissingen die hij nam tijdens een gijzeling drie jaar eerder. Tan komt via Street en Cabrera te weten dat Bonnie hem bedriegt.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Addicted

4,0 7 x
Het S.W.A.T.-team probeert een schutter te stoppen die het gemunt heeft op ontwenningsklinieken en al wie hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn broer. Deacon is verbaasd wanneer zijn vrouw een beslissing neemt die ook gevolgen heeft voor hun dochter.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Atonement

4,0 14 x
Het S.W.A.T.-team werkt samen met de FBI wanneer een bomaanslag gelinkt wordt aan een terroristische groepering die mogelijks een aanslag plant in Los Angeles. Luca krijgt ruzie met zijn broer Terry. Een tragedie uit het verleden van Deacon onthult de reden van zijn geloof.
Seizoen 6
40:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - Witness

4,0 46 x
Het team moet op zoek naar een jongen die ontvoerd werd uit een daklozencentrum. Zijn eigen verleden weerhoudt Street ervan om de situatie objectief te benaderen. Hondo en Nichelle blijken andere geloofsovertuigingen te hebben.
40:00

Seizoen 6, Aflevering 9 - Pariah

4,0 17 x
Na een reeks willekeurige schietpartijen, lijkt de familie van een van de teamleden de sleutel tot een staakt-het-vuren in handen te hebben. Hondo maakt voor het eerst kennis met de ouders van Nichelle. Tan helpt Luca met een delicaat probleem.
Archief