Cultuur

Afleveringen
06:27

"Wat ik doe is flauwe cultuur"

4,0 15 x
Toon Hermans is soms wat te bescheiden. De grote Nederlandse cabaretier vindt zijn eigen metier niet echt cultuur, maar "flauwe cultuur".
11:04

Thuis bij Toon

4,0 20 x
In 1975 is reporter Bob Van Bael te gast bij Toon Hermans, in zijn villa in Bloemendaal. Toon praat over geluk, nonnen, de jaarmarkt en nog veel meer.
18:56

Familie en carrière

4,0 7 x
Roland Lommé interviewt in 1979 de acteur Kirk Douglas over zijn familie en zijn carrière. Dankzij zijn Belgische vrouw spreek Douglas ook een mondje Frans.
06:29

Kirk Douglas is ook producer

3,0 8 x
Journalist Paul Louyet vraagt naar het engagement in Douglas' films. Hij wil ook weten hoe hij zijn Belgische vrouw Anne Buydens heeft leren kennen.
13:11

Kirk Douglas over The Vikings

4,0 9 x
Paul Louyet interviewt in 1958 acteur Kirk Douglas over zijn rol in de film "The Vikings". Zijn volgende project wordt 'Spartacus', zijn grootste succes.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.