Curvy Supermodel

Curvy Supermodel herbekijken

Seizoen 1
52:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Finale

3,0 43 x
Het einde komt in zicht voor de modellen. In de halve finale strijden de vier overgebleven modellen voor een laatste keer tegen elkaar op de catwalk. De jury en de kijkers bepalen wie het eerste Nederlandse 'Curvy Supermodel' wordt.
42:00

Aflevering 7

3,0 13 x
De modellen vertrekken naar Marrakesh. Ze brengen de dag door op een kameel en eindigen met een avondje uit. Maar is dit wel een slim idee de avond voor de belangrijkste shoot van de wedstrijd?
41:00

Aflevering 6

3,0 27 x
De modellen krijgen deze week tips van vlogger en visagiste Nikkie, bekend van het Youtube-kanaal NikkieTutorials.'s Avonds genieten de modellen van een girlsnight, maar niet iedereen vindt dit even leuk.
40:00

Aflevering 5

3,0 10 x
Ondanks de onderlinge strijd hebben de meiden hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de beste indruk achterlaat, haalt een dikke prijs binnen. Lukt het de meiden om zich professioneel op te stellen? Of gooien de groeiende spanningen roet in het eten?
40:00

Aflevering 4

4,0 10 x
Terwijl de modellen afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De spanning loopt nog verder op als de modellen te horen krijgen wat voor shoot ze gaan doen. Zijn de modellen bereid om grenzen te verleggen en hun dromen waar te maken?
41:00

Aflevering 3

3,0 8 x
De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds een Anna Mail krijgen met de boodschap dat ze de volgende dag een shoot met Nigel hebb...
41:00

Aflevering 2

3,0 14 x
Na een vermoeiende castingdag hebben de dames het gevoel dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, gedragen zich zeer onprofessioneel en klagen en gapen openlijk. Ze zijn ook niet te spreken over de gevreesde, maar onvermijdelijke verandering. Slechts een paar van hen laten zich tijdens hun eerste fotoshoot van hun beste kant...
40:00

Aflevering 1

2,5 56 x
Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van Nigel Barker en curvy topmodel Danielle van Grondelle. Uiteindelijk moeten alle meiden zich aan de voltallige jury presenteren en hun loopje over de catwalk showen.
Archief