Dagelijkse Winterkost

Januari 2018
14:00

Gegrilde zalm met rijstsalade en paprikadip

Verlopen 3,0 21 x
Een lauwe salade met rijst, krokant gebakken zalm en een frisse salsa boordevol groenten. Jeroen Meus werkt het af met een bijzondere saus op basis van geroosterde paprika.
14:00

Wrap met Oosterse kip en rode coleslaw

Verlopen 4,0 30 x
Coleslaw is het lekkerst als je de kool, wortelen en appels raspt. Jeroen Meus gebruikt rodekool om hem wat winterser te maken en verpak de salade samen met de gekarameliseerde kip in een tortillavel. Een lekker gezonde snack of lunch met een oosterse toets.
13:00

Uiensoep met spek en bruin brood

Verlopen 4,0 34 x
Een grote kom uiensoep met spek en kaas en een flinke bruine boterham: meer heb je niet nodig om een koude dag door te komen. Jeroen Meus geeft de soep extra veel smaak door Oxo toe te voegen.
14:00

Omelet met worstjes, spinazie en kaas & omelet met tomaat, spek en kaas

Verlopen 3,0 47 x
Een stevig ontbijt, speciaal voor iedereen die buiten moet werken. Jeroen Meus maakt twee grote omeletten – een met worstjes en een met spek. In plaats van een pan gebruikt hij grote ovenschalen voor in de oven.
14:00

Voetbalburgers

Verlopen 4,0 17 x
Een simpele cheeseburger gaat er altijd in. Jeroen Meus maakt een zuivere rundshamburger met een sneetje pittige kaas en een lekkere saus met een knipoog naar een Bloody Mary. En veel gebakken ajuin natuurlijk! Speels comfort food om het jaar goed in te zetten.
December 2017
14:00

Varkensgebraad, erwtjes en wortelen en puree

Verlopen 3,0 21 x
Jeroen Meus serveert de meest klassieke dagelijkse kost: een varkensgebraad met aardappelpuree, erwtjes en worteltjes en een lekkere mosterdsaus. Eten dat met veel liefde is klaargemaakt en dat iedereen lust.
14:00

Pasta met kip en boerenkool

Verlopen 4,0 44 x
Jeroen Meus serveert een eenvoudige pasta met kip en boerenkool in een lekker romige saus. Comfortfood dat snel klaar is.
14:00

Mokkaflan en vanilleflan

Verlopen 4,0 18 x
Een superklassiek dessert in twee versies: flan met koffiesmaak en flan met vanillesmaak. Je kunt er eentje kiezen of van allebei proeven natuurlijk.
13:00

Thaise bouillon met shiitake en rivierkreeft

Verlopen 3,0 24 x
Dit is een oosterse bisque op basis van garnaalkoppen en afgewerkt met vlees van rivierkreeftjes en shiitake. Nog een tikkeltje feestelijk en dus perfect voor tweede kerstdag.
14:00

Scampi bearnaise met gepekelde komkommer

Verlopen 4,0 30 x
Jeroen maakt een fijn aperitiefhapje klaar met kroepoek, zoetzure komkommer en scampi. Een lepeltje zelfgemaakte koude bearnaise maakt het helemaal af.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.