Dagelijkse Winterkost

Januari 2019
14:00

7 januari 2019

Verlopen 3,0 25 x
Ook bij koude temperaturen kan je perfect barbecueën. Stel zelf spiesjes samen met worst, kip en prei, die je serveert met een pittige mayonaise. Als je het daar niet warm van krijgt…
46:00

6 januari 2019

Verlopen 3,0 36 x
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
14:00

Spiesje met merguez, kip, prei en verse samuraisaus

Verlopen 3,0 21 x
Ook bij koude temperaturen kan je perfect barbecueën. Stel zelf spiesjes samen met worst, kip en prei, die je serveert met een pittige mayonaise. Als je het daar niet warm van krijgt…
14:00

Gebakken spek met mosterdpuree en witloof

Verlopen 4,0 42 x
Jeroen Meus kreeg onlangs verse honing cadeau van een Vlaming uit Thailand. Hij opent de pot deze aflevering voor het eerst om er een ‘glaze’ mee te maken. Dit glazuur bedekt het spek en geeft het vlees een krokante en mooi gelakte toets.
14:00

Havermoutkoekjes, pindarotsjes en honingballetjes met witte chocolade

Verlopen 4,0 55 x
Jeroen Meus serveert drie supersimpele en snelle koekjes op basis van ontbijtgranen.
14:00

Linzensoep met zuurkool en rookworst

Verlopen 4,0 29 x
Deze maaltijdsoep met linzen en restjes groenten wordt traditioneel klaargemaakt in de Hongaarse keuken om het nieuwe jaar sober in te zetten. Wie de soep liever vegetarisch houdt, laat de rookworst er gewoon uit.
December 2018
14:00

Macaroni met zalm, spinazie en kaassaus

Verlopen 4,3 98 x
Als kind was Jeroen Meus niet zo’n grote fan van vis, zijn zoon Georges is dat wel. Zelfs op de meest feestelijke avond van het jaar is hij dolgelukkig met een bord macaroni gevuld met zalm, spinazie en veel kaassaus.  Een goudbruin gegratineerd kaaskorstje maakt het helemaal af.
45:00

30 december 2018

Verlopen 3,0 41 x
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
14:00

New Year's punch met mutabal en pitabroodjes

Verlopen 3,0 32 x
Niets mis met een glaasje bubbels, maar dit fruitig aperitief geeft pas echt punch aan het feest. Serveer met pitabroodjes en een romige dipsaus van aubergines, in de Syrische keuken ook wel bekend als ‘mutabal’.
14:00

Kroketje van Keiems Bloempje met komkommer

Verlopen 4,0 48 x
Een hapje om mee uit te pakken: kaaskroketjes van zachte Belgische witschimmelkaas, met een carpaccio van komkommer en een huisbereide honingvinaigrette. Met dit recept maak je ineens voldoende kroketten voor al jegasten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.