Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Danger Force

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Een slechte avond

3,0 54 x
De leden van Danger Force gaan samen met Captain Man en Schwoz undercover als slechteriken, om zo een boekendief te kunnen vangen.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Mimespelers)

4,5 51 x
Captain Man neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het Man's Nest.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Een slechte avond)

3,0 33 x
De leden van Danger Force gaan samen met Captain Man en Schwoz undercover als slechterikken, om zo een boekendief te kunnen vangen.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Ray draait door)

3,0 41 x
Mevrouw Shapen komt er achter dat de Swellview Academie voor de Gaven nog geen vergunning heeft, en dus doen Ray, Schwoz en de Danger Force er alles aan om deze te krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Zeg mijn naam)

4,5 76 x
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superheldennamen te komen.

Seizoen 1, Aflevering 1 (De Danger Force Ontwaakt)

3,0 60 x
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld inhoudt. Eerste les: liegen.
Archief