Dangerous Roads

Afleveringen
58:27

Ho Chi Minh Trail

Verlopen 3,0 80 x
Sue Perkins en Liza Tarbuck berijden de beroemde Ho Chi Minh-route, een netwerk van gevaarlijke wegen doorheen de bergen en jungle van Laos en Vietnam.
59:06

Siberia

Verlopen 3,0 57 x
Vrienden en collega-comedians Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen tot -50 graden om de Bottenweg in Siberië te doorkruisen.
59:00

Bolivia

Verlopen 3,0 52 x
Comedians Phil Jupitus en Marcus Brigstocke trekken naar Bolivia voor een roadtrip vol adrenaline, hilariteit en adembenemende landschappen.
49:37

Georgië

Verlopen 3,0 86 x
Hugh Bonneville en Jessica Hynes zorgden al voor vuurwerk in de komische BBC-serie 'Twenty Twelve' en nu gaan ze samen op roadtrip door ex-Sovjetstaat Georgië.
49:13

Madagaskar

3,0 122 x
Langs de oostkust van Madagaskar rijden op het einde van het regenseizoen, is een uitdaging die Angus Deayton en Mariella Frostrup graag willen aangaan.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.