Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dawn Of The Croods

Dawn Of The Croods herbekijken

Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Warme Natte Zomer in de Ahhh! Vallei / Grug Tegen de Maan

4,0 8 x
Als Eep en Thunk het eerste uitdaagspel ter wereld spelen, wordt Thunk geconfronteerd met zijn grootste angst. Grug gaat intussen een gevecht aan met de maan.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De School van Harde Stenen

3,0 10 x
De competitieve Eep is gek op wedstrijdjes, dus wil ze koste wat het kost samen met haar nieuwe vriend Lerk de beste zijn bij een jachtexamen op school.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Op Stap met Oma

4,0 15 x
Wanneer oma in de grot van de Croods komt wonen, maakt ze Grug helemaal gek en brengt ze Eep in verlegenheid in het bijzijn van enkele coole kids.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Dit Betekent Wratten

4,0 6 x
Nadat de nieuwe, arrogante buren zich beklagen over de berg botten die hun uitzicht op de achtertuin blokkeert, beginnen de Croods de allereerste poetsbakcampagne.
20:00

Skarmiggelflop de Reuzenvoet / Grug is Geen Lachertje

Verlopen 4,0 24 x
Iep is bewusteloos en krijgt een levensveranderend visioen. Grug is bang dat hij niet meer wordt gerespecteerd als valleileider en laat Thunk zijn levensverhaal opvoeren.
25:00

Worstelbaby: de Musical / Bloemen voor Monk

Verlopen 4,0 14 x
Sandy uit zingend haar frustraties over het feit dat ze wordt behandeld als een baby. Grug helpt Munk zijn baan terug te krijgen met een worm die zijn IQ verhoogt.
20:00

Oei, Iep Groeit! / Grug de Grote

Verlopen 4,0 16 x
Iep haalt haar ouders over om haar naar een feestje voor volwassenen te laten gaan. Grug roept professionele hulp in om de titel van Heftige Jager terug te winnen.
20:00

Rechtvaardigheid / Vallei-tijnsdag

Verlopen 3,0 18 x
De Croods worden beschuldigd van het stelen van al het eten in de vallei en mogen hun onschuld bewijzen in een rechtszaak. Kevin geeft Thunk tips om meisjes te charmeren.
20:00

Thunk op de Vuist / De Wraak van Gurg

Verlopen 3,0 12 x
Een nieuwe hageyote die in de buurt is, heeft het op Thunk gemunt. Als Grug onschuldig gevangen wordt gezet, moet hij ontsnappen om zijn naam te zuiveren.
20:00

Bangmakerij / Lastig Vallaaah

Verlopen 4,0 16 x
Grug wil met angst de bewoners zover krijgen dat ze de verdedigingsmaatregelen tegen de Broods accepteren. Iep raakt gewond en is getuige van een verdachte ontmoeting.
Archief