De Blacklist

De Blacklist herbekijken

2023

Aflevering 4 - Hannah Laure Wil Een Looping Maken In Een Stuntvliegtuig

4,0 2 x
Hannah Laure (11) wil een looping maken in een stuntvliegtuig. Tom neemt Hannah Laure mee naar een vliegveld. Ze leert vliegen met een modelvliegtuig en oefent loopings in een vluchtsimulator. Niet alles loopt van een leien dakje, want Hannah wordt even luchtziek. Zal ze op het einde van de aflevering zelfstandig een loo...

Aflevering 3 - Merijn Wil Graag Met Maithé Trouwen

4,0 2 x
Merijn is dol op de krulletjes van Maithé. En ze is zo lief, en schattig, en mooi. Daarom wil Merijn heel erg graag met haar trouwen. Maar kinderen mogen niet trouwen... Het wordt een lange zoektocht waarin Merijn en Maithé duizend toestemmingen moeten vragen en ook nog eens proberen om het trouwfeest van hun dromen in el...

Aflevering 2 - Alexander Wil Offroaden Met Een 4X4

3,0 2 x
Tom Waes (in scoutsuniform) komt Alexander oppikken tijdens de mis om zijn droom, offroaden met een 4x4, te realiseren.

Aflevering 1 - Rob Droomt Ervan Een Gebouw Te Doen Ontploffen

3,0 2 x
Rob is elf jaar en hij droomt ervan om een gebouw te doen ontploffen. Tom ziet dat helemaal zitten!

Aflevering 6 - Griet Wil De Hoogste Taart Van Europa Maken

Verlopen 4,0 19 x
Griet wil een record breken, een smakelijk record. Want ze wil de hoogste taart van Europa maken. Als ze dat record wil halen, moet ze er wel één bakken van minstens 10 meter hoog.

Aflevering 5 - Noach En Mateo Willen Een Skischans Aan Hun Huis

Verlopen 4,0 15 x
Noach en Mateo zijn ambitieuze mannen. Ze willen graag een skipiste in hun eigen straat, één die uit hun slaapkamer vertrekt. Klein probleempje...geen van beide kan skiën. Tom to the rescue. Maar kan die wel skiën?

Aflevering 4 - Garance Wil Graag Een Heel Groot Gebouw Beklimmen

Verlopen 4,0 15 x
Garance is een meisje dat durft. Ze wil dolgraag een heel groot gebouw beklimmen...maar waar vind je een gebouw waar je zomaar op mag? Tom heeft er één gevonden. Eentje van maar liefst 123 meter hoog.

Aflevering 3 - Tom Wil Samen Met Victor Een Boomhut Bouwen Van Legoblokken

Verlopen 3,0 20 x
Tom wil samen met Victor een boomhut bouwen. Maar...niet zomaar een boomhut. Het moet er eentje zijn gemaakt van legoblokken. En... zowel Tom als Victor moeten er in kunnen. Als dat maar goed komt.

Aflevering 2 - Vikas Wil Marshall Van Vliegtuigen Worden

Verlopen 4,0 21 x
Om een groot vliegtuig veilig te parkeren heeft een piloot wat hulp nodig. En dat is meteen de droom van Vikas. Thuis gidst hij zijn papa en mama al met de auto. Maar nu volgt het grote werk, met een echt passagiersvliegtuig.

Aflevering 1 - Oona Wil Met Tom Naar Engeland Zeilen

Verlopen 4,0 18 x
Oona Coppens is twaalf jaar en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. Eén klein probleem: ze kan niet zeilen. Eén groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?
Archief