Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Blacklist

Seizoen 2

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 6 - Taart

4,0 10 x
Griet wil een record breken, een smakelijk record. Want ze wil de hoogste taart van Europa maken. Als ze dat record wil halen, moet ze er wel één bakken van minstens 10 meter hoog.

29 augustus 2022

3,0 4 x
29 augustus 2022 van De Blacklist is uitgezonden op maandag 29 augustus 2022 om 13:30 uur en was te zien op Ketnet.
Seizoen 2

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 5 - Skipiste

4,0 3 x
Noach en Mateo zijn ambitieuze mannen. Ze willen graag een skipiste in hun eigen straat, één die uit hun slaapkamer vertrekt. Klein probleempje...geen van beide kan skiën. Tom to the rescue. Maar kan die wel skiën?
Seizoen 1

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 1 - De Ontploffing Compilatie

4,0 1 x
Rob is elf jaar en hij droomt ervan om een gebouw te doen ontploffen. Tom ziet dat helemaal zitten!
Seizoen 2

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 4 - Klimmen

4,0 9 x
Garance is een meisje dat durft. Ze wil dolgraag een heel groot gebouw beklimmen...maar waar vind je een gebouw waar je zomaar op mag? Tom heeft er één gevonden. Eentje van maar liefst 123 meter hoog.

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 3 - Legoboomhut

4,0 3 x
Tom wil samen met Victor een boomhut bouwen. Maar...niet zomaar een boomhut.   Het moet er eentje zijn gemaakt van legoblokken. En... zowel Tom als Victor moeten er in kunnen. Als dat maar goed komt.

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 2 - Marshallen

4,0 9 x
Om een groot vliegtuig veilig te parkeren heeft een piloot wat hulp nodig. En dat is meteen de droom van Vikas. Thuis gidst hij zijn papa en mama al met de auto. Maar nu volgt het grote werk, met een echt passagiersvliegtuig.

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 1 - Zeilen

4,5 10 x
Oona Coppens is twaalf jaar en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. Eén klein probleem: ze kan niet zeilen. Eén groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?
Seizoen 1

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 6 - Peperkoekenhuis Compilatie

3,0 3 x
Rica en Evi zijn de beste vriendinnen en de grootste snoepers! Daar heeft ook hun droom mee te maken. Ze willen absoluut een levensgroot huis van peperkoek bouwen. Zoals in 'Hans & Grietje', maar zonder heks dan.   Een gigantische missie voor Tom. Hoe maak je 12 000 peperkoeken bakstenen die stevig genoeg zijn om muren mee...

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 5 - Horrorfilm Compilatie

4,0 2 x
De meeste kinderen moeten gaan slapen als er een horrorfilm op tv is. Anton wil er graag een maken. Als regisseur. Al was het maar omdat hij graag de baas speelt.   Anton heeft al een verhaal geschreven, maar voor de rest weet hij niet hoe hij het moet aanpakken.   Tom regelt voor Anton acteurs, een filmploeg en de hulp ...
Archief