De Blacklist

Oktober 2018
12:00

Offroaden 4

Verlopen 3,0 13 x
Alexander is klaar voor de grote wedstrijd, maar de regen heeft het offroadparcours loodzwaar gemaakt. Zeker op het moeilijkste stuk, bijgenaamd 'De hel'.
12:00

Offroaden 2

Verlopen 3,0 11 x
Alexander leerde alles over de 4x4 en mag er nu ook mee rijden. Maar hij heeft met zijn 12 jaar nog nooit aan het stuur gezeten van een auto, laat staan van een knaloranje 4x4. Tom geeft hem een bijzondere spoedcursus.
12:00

Offroaden 1

Verlopen 4,0 8 x
Tom plukt de 12-jarige Alexander weg uit een scoutsviering om zijn grote droom waar te maken: deelnemen aan een echte offroad-wedstrijd met een 4x4. Maar eerst moet Alexander zijn droomauto verdienen.
14:00

De Ontploffing 4

Verlopen 3,0 20 x
Tom Waes vist zes 'onmogelijke' checks op uit de Checklist en samen met de inzenders probeert hij ze toch te verwezenlijken. Elke week komt één Blacklist-check aan bod. Vandaag is het eindelijk zover: Rob mag een echt gebouw doen ontploffen. En niet zomaar een tuinhuisje, maar een gigantische elektriciteitscentrale met tor...
14:00

De Ontploffing 3

Verlopen 4,0 8 x
Tom Waes vist zes 'onmogelijke' checks op uit de Checklist en samen met de inzenders probeert hij ze toch te verwezenlijken. Elke week komt één Blacklist-check aan bod. Vandaag mag Rob iets heel bijzonders doen. Hij mag mee met een gevaarlijke missie van de ontmijningsdienst van het leger. Ze gaan een oude vliegtuigbom lat...
12:00

De Ontploffing 2

Verlopen 3,0 20 x
Tom en Rob worden opgeleid tot echte bommenspecialisten. Ze mogen op cursus bij DOVO, de ontmijningsdienst van het leger. Rob mag een robot besturen om een bompakket onschadelijk te maken.
12:00

De Ontploffing 1

Verlopen 3,0 11 x
Rob is elf jaar en hij droomt ervan om een gebouw te doen ontploffen. Tom ziet dat helemaal zitten. Hij ontvoert Rob uit de klas en trekt met hem naar een afgelegen plek. Daar experimenteren ze met een een microgolfoven, een meloen en heel veel vuurwerk.
11:00

Peperkoekenhuis 4

Verlopen 4,5 20 x
Het huis van peperkoek staat recht, maar het moet nog helemaal versierd worden. Tom heeft voor een paar helpende handen gezorgd. Wanneer Evi en Rica zien wie hen komt assisteren, gaan ze uit hun dak.
11:00

Peperkoekenhuis 3

Verlopen 4,0 8 x
Vandaag beginnen ze echt te bouwen aan het peperkoeken huis. Dat blijkt nog altijd een zware opdracht te zijn. Gelukkig krijgen Tom, Evi en Rica hulp van decorbouwer Gert Tessens en kok Wim Ballieu. Rica krijgt van Tom de bijnaam: 'de grootste smospot ter wereld.'
12:00

Peperkoekenhuis 2

Verlopen 3,0 8 x
Tom Waes vist zes 'onmogelijke' checks op uit de Checklist en samen met de inzenders probeert hij ze toch te verwezenlijken. Elke week komt één Blacklist-check aan bod.  Tom, Evi en Rica hebben professionele hulp nodig om hun muren recht te laten staan. Ze gaan naar de peperkoekfabriek. Kan specialist Jef hen leren hoe je ...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.