Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Blacklist

Seizoen 2
16:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Taart 4

3,0 2 x
De klokt tikt genadeloos verder. Tom en Griet moeten hun taart beginnen te bouwen. Samen met de leerlingen van de bakkerijschool en de industriële bakker werken ze zich kapot. Lukt het Tom en Griet om de hoogste taart van Europa te maken? Een hoogste taart om duimen en vingers van af te likken?
16:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Taart 3

4,0 3 x
Tom en Griet hebben lang gezocht maar eindelijk hebben ze hun honderden kilo's fruit gevonden. Nu moeten ze die nog snijden. Griet stelt voor om hulp te vragen in een bejaardentehuis, maar dat blijkt niet genoeg. Zouden ze in de bakkerijschool hen misschien willen helpen?
14:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Taart 2

3,0 3 x
Jan is heel duidelijk: dit wordt niet makkelijk. De hoogste taart van Europa bak je niet in één, twee, drie. Hij stuurt ze naar een industriële bakker. Ondertussen moeten Tom en Griet nog een oplossing bedenken voor hun pièce-montée. En al snel blijkt dat ze ook op zoek moeten naar honderden kilo's fruit.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Taart 1

3,0 3 x
Om Griet stiekem mee te krijgen op taart-missie heeft hij een plan bedacht. Hij stapt, vermomd als meester Bob, haar klas binnen, laat haar klasgenootjes naar Reizen Waes kijken en smokkelt Griet de school uit. Thuis toont Griet haar bakkunsten en stoten ze al snel op het eerste probleem: hoe bak je een hoge taart? Tom roe...
17:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Skipiste 4

3,0 2 x
Vandaag checken Noach, Mateo en Tom voor een laatste keer hun skipiste. Ze hebben nog verse sneeuw nodig en willen binnen enkele uren proberen van hun piste te skiën. Vier dagen geleden konden ze niet skiën en nu staan ze boven aan hun steile piste. De zenuwen gieren door hun lijf. Zal dit hen lukken?
16:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Skipiste 3

4,0 2 x
De skipiste van Erik is een pak steiler dan gedacht. Zo ervaren skiërs zijn Noach en Mateo nog niet. Daarom neemt Tom ze opnieuw mee naar de skipiste van Aspen. Ze oefenen er tot ze van een steile helling kunnen skiën. Anders mogen ze van Erik niet van hun eigen gebouwde skipiste. Die is bijna helemaal gebouwd, alleen ontb...
18:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Skipiste 2

4,0 2 x
Pistebouwer Erik doktert een plan uit om een piste te bouwen aan het huis van Noach en Mateo. Alleen zijn mama en papa nog thuis en zolang die er zijn, kunnen ze hun plan niet uitvoeren.   Tom en de jongens bedenken een plan om de ouders het huis uit te sturen zodat ze snel kunnen beginnen te bouwen. Anders geraken ze noo...
15:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Skipiste 1

3,0 2 x
Tom verrast Noach en Mateo bij hun bakker als ze lekkers komen halen voor het ontbijt. Dan neemt hij hen onmiddellijk mee op skiles. Als je van je eigen skipiste wil skiën, dan is het behoorlijk cruciaal dat je kunt skiën. Eerst mogen de broers skiën in VR, dan begeven ze zich op matten. Van een leien dakje loopt het niet,...
51:00

Seizoen 2 compilatie, Aflevering 4 - Klimmen

4,0 1 x
Garance is een meisje dat durft. Ze wil dolgraag een heel groot gebouw beklimmen...maar waar vind je een gebouw waar je zomaar op mag? Tom heeft er één gevonden. Eentje van maar liefst 123 meter hoog.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Klimmen 4

3,0 3 x
Vandaag staan Tom en Garance gewapend met al hun materiaal aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ze zullen 123 meter hoog klimmen met hun handstijgklem. Zo hoog hebben ze nog nooit geklommen. Kunnen ze een selfie nemen met de haan, zoals ze burgemeester De Wever beloofd hebben?
Archief