De Boxy's

April 2018
48:59

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 7 x
Stefan en Kristof Boxy trekken naar een camping in de Stille Kempen. Hier krijgen ze van vier campingvriendinnen de opdracht om hun mannen te leren koken. Nu Stefan en Kristof niet zelf aan het fornuis mogen staan, maar vooral hun culinaire kennis moeten doorgeven, gaan ze misschien wel één van hun moeilijkste uitdagingen ooit aan. Slagen de Boxy's er in om vier keukenklunzen een romantische sterrenmaaltijd op tafel te laten toveren, of slaat de vonk alleen over in de pan?
46:14

Seizoen 1 - Aflevering 1

4,0 14 x
De culinaire tweeling Stefan en Kristof Boxy trekt voor hun eerste avontuur naar Tomorrowland, het internationaal muziekfestival in Boom vol liefde en verbondenheid. Ze krijgen van Jani Kazaltzis, fan van het eerste uur, de opdracht om een gerecht te verzinnen geïnspireerd op de waarden van dit festival. Om de spanning en de competitiviteit op te drijven maakt hij er een wedstrijd van. Wie ontwerpt het ultieme Tomorrowlandgerecht: Kristof of Stefan?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.