De Campus Cup

De Campus Cup gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
De Campus Cup

Het is zover: de finale van het jubileumseizoen van De campus cup! Welk team zal de felbegeerde trofee mee naar huis mogen nemen? Maak je klaar voor een zinderende finale!

Juni 2023
Het pleit tussen de laatste halve finalisten wordt vandaag beslecht! Wie zal er een ticket naar de finale kunnen bemachtigen?
Het wordt menens in De campus cup; welke richting zal zich kunnen kronen tot eerste finalist?
Wie behaalt het laatste felbegeerde plekje in de halve finales? Zet je schrap voor een ijzersterke studentenstrijd!
Een derde team is op weg naar de halve finales. Benieuwd wie aan het langste eind zal trekken!
Mei 2023
Wie behaalt in deze tweede kwartfinale de meeste vrijstellingen voor het eindspel en is op weg naar de halve finales?
De eerste kwartfinale is een feit! Twee sterke teams zetten alles op alles om zichzelf van een plek in de halve finales te verzekeren.
In de laatste voorronde van dit seizoen gaan de studenten Burgerlijk Ingenieur-Architect van de UGent de strijd aan met de studenten Rechten van de KULAK. Wie haalt de dagfinale en stoot misschien door naar de kwartfinales?
Vandaag laten de studenten BATAC Radio van Thomas More en de studenten Diergeneeskunde van de UGent zien wat ze in hun mars hebben. De winnaar speelt de dagfinale en doet een gooi naar een toptijd in de ranking van deze intellectuele studentenquiz.
Vandaag lonken de studenten Kunstwetenschappen & Archeologie van de VUB en de studenten Artificial Intelligence van de KUL naar de blinkende Campus cup-trofee, maar eerst bepalen wie de dagfinale speelt!
Zijn het de quizzers van Secundair Onderwijs van VIVES die een plek bemachtigen in de dagfinale of steken de studenten Handelsingenieur van de UAntwerpen daar een stokje voor?
In een nieuwe week van De campus cup laten de studenten Geschiedenis van de UA en de studenten Geneeskunde van de UHasselt zien uit welk hout ze gesneden zijn. Behaalt de dagwinnaar een mooie finaletijd?
Nemen het vandaag tegen elkaar op in een spannend Campus cup-duel: de studenten Erfgoedstudies van de UA en de studenten Sociale en Militaire Wetenschappen van de KMS.
De studenten Biomedische Laboratoriumtechnologie van de Erasmushogeschool binden vandaag de strijd aan met de studenten Audiovisuele Kunsten van LUCA.
Voor het eerst in de geschiedenis van De campus cup nemen twee teams uit dezelfde richting en school het tegen elkaar op. Eén ding staat vast; een team Secundair Onderwijs van de Arteveldehogeschool speelt vandaag de dagfinale.
De studenten Sociaal Werk van KDG openen deze Campus cup-week tegen de studenten Productontwikkeling van de UA. Wie zal de dagfinale halen?
De studenten Verpleegkunde van de UCLL en de studenten van Media & Entertainment Business van Vives in Kortrijk ronden deze Campus cup-week af met een spannend duel.
Vandaag strijden de studenten Politieke Wetenschappen van de UGent en de studenten Geologie van de KULeuven voor een plekje in de dagfinale.
De studenten Afrikaanse Talen en Culturen van de Ugent strijden tegen de studenten Fysica van de KULeuven voor een plek in de dagfinale.
Vandaag verwelkomen we voor het eerst in De campus cup studenten van Aerospace Engineering van de TU Delft. Zij nemen het op tegen de studenten Rechten van de UHasselt.
Archief