Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Campus Cup

De Campus Cup herbekijken

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 24 - Finale

3,7 167 x
In de finale neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven. In welke hogere opleiding zitten dit jaar de slimste studenten?

Seizoen 4, Aflevering 23 - Halve Finale

3,5 68 x
Vandaag wordt bewezen aan welke universiteit de slimste artsen in spe studeren. Geneeskunde van KU Leuven gaat de strijd aan met Geneeskunde van VUB voor een laatste plek in de finale van de De campus cup.

Seizoen 4, Aflevering 22 - Halve Finale 1

4,0 34 x
De eerste halve finale wordt een duel tussen Brussel en Gent: Toegepaste Taalkunde van VUB neemt het op tegen Kinesitherapie van Universiteit Gent. Welke opleiding krijgt de bovenhand?

Seizoen 4, Aflevering 21

3,0 27 x
In deze laatste kwartfinale laten de studenten Geschiedenis van KU Leuven en Geneeskunde van VUB zien wat ze in hun mars hebben. De winnaar krijgt een plaatsje in de halve finale en strijdt mee voor de ultieme overwinning.

Seizoen 4, Aflevering 20

3,0 27 x
Vandaag verdedigen twee teams de eer van de KU Leuven: Geneeskunde versus Toegepaste Taalkunde. Slechts een van hen kan een plek bemachtigen in de halve finale, wie wordt het?

Seizoen 4, Aflevering 19

4,0 21 x
De tweede kwartfinale wordt een Gentse krachtmeting tussen de Biologen en de Kinesisten van de Universiteit Gent. Wie stoot door naar de halve finale en wie mag hun droom van De campus cup voorgoed opbergen?

Seizoen 4, Aflevering 18

4,0 19 x
Vandaag wordt de eerste kwartfinale gespeeld. De studenten Toegepaste Taalkunde van VUB en Ingenieurswetenschappen van KU Leuven bijten de spits af.

Seizoen 4, Aflevering 17

3,0 18 x
Het startschot van een nieuwe quizweek wordt gegeven door twee universitaire opleidingen: Logopedie en Audiologie van KU Leuven tegen Rechten van Universiteit Antwerpen.

Seizoen 4, Aflevering 16

3,0 26 x
Het gaat hard tegen hard in de arena van 'De campus cup'. De quizzers van Toerisme en Recreatie van Thomas More spelen tegen het straffe team Verpleegkunde van PXL Hogeschool.

Seizoen 4, Aflevering 15

3,0 31 x
In de vijftiende aflevering gooien de studenten Muziekpedagogie van LUCA en Toegepaste Taalkunde van KU Leuven al hun troeven in de strijd. Eén van hen stoot door naar de dagfinale en quizt verder voor een plaats in de ranking.
Archief