De Canvasconnectie: compilatie

Afleveringen
30:25

Paulien Oltheten

Verlopen 3,0 136 x
De Nederlandse Paulien Oltheten maakt foto's en video's van mensen, houdingen en bewegingen die ze opmerkt in de publieke ruimte.
32:02

Panos Kokkinias

Verlopen 3,0 117 x
Hoe beleven Griekse kunstenaars vandaag de crisis in hun land? Dat is de vraag waarmee De Canvasconnectie in 2014 naar Athene trok, naar Panos Kokkinias.
28:27

Friederike von Rauch

Verlopen 3,0 221 x
In deze aflevering uit 2012 bladert de Berlijnse fotografe Friederike von Rauch door het canvasconnectieboek.
29:47

Filip Dujardin

Verlopen 3,0 127 x
Filip Dujardin begon architectuur te fotograferen op een conventionele manier maar snel ging hij steeds vrijer om met de werkelijkheid op zoek naar esthetiek.
29:26

Anders Petersen

Verlopen 3,0 155 x
Met de hoes van Tom Waits' album 'Rain Dogs' uit 1985 werd de Zweedse Magnumfotograaf Anders Petersen (1944) op slag wereldberoemd.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.