Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Casagrandes

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 16 (Raad eens wie boodschappen doet voor het avondeten? / Nieuwe huisgenoot)

3,0 9 x
Rosa vraagt Ronnie Anne om boodschappen te halen voor het avondeten. // Vito kopt aan bij de Casagrandes; zijn appartement staat onderwater en hij heeft tijdelijk onderdak nodig.
September 2020

Seizoen 1, Aflevering 12 (Burger Blast / Een vriend of niet)

4,0 8 x
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. // Par wordt een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen op 1 ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.

Seizoen 1, Aflevering 11 (V.I.Prikkelbaar / Señor Klas)

3,0 8 x
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De hele familie krijgt vrijkaarten voor het optreden, maar of dat zo'n goed idee is. // Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Trend spel / Deze vogel is gevlogen)

3,0 10 x
Ronnie Anne was cool in Royal Woods; ze wist alle nieuwste dingen. Maar in Great Lakes City loopt ze zwaar achter en ze wil graag ook daar cool zijn. // Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
April 2020

Seizoen 1, Aflevering 5 (Arrh in de familie / Wie het vindt mag het houden?)

4,7 21 x
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. // Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar. Ze gaan trouw op zoek naar de eigenaar.
Maart 2020

Seizoen 1, Aflevering 8 (Nieuwe griezel / Gekwaakt)

3,0 15 x
Ronnie Anne en Bobby maken elke Halloween een griezelhuis en dit jaar een griezel mercado. Maar Ronnie Anne wil de stad in voor een tof feest. / Het is de Mexicaanse feestdag Dia de los Muertos. en Adelheid rouwt om haar huisdier Kikker.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Snack pact / Horrorscoop)

4,0 14 x
Rosa's kookkunst is onovertroffen. Tot er een tamale truck in de straat verschijnt. // Rosa is fan van tv-astroloog Ernesto Estrella. Hij voorspelt dat vuurteken mensen vandaag liefde zullen vinden.
Archief