De funnie show

De funnie show herbekijken

Seizoen 2
16:00

Seizoen 2, Aflevering 80 - Compilatie

3,0 8 x
Arne blikt terug op zijn afscheidsfeest in Habbekrats en taartenbakster Evy Princen en dj Jorn komen langs.
14:00

Aflevering 79

4,0 7 x
Arne is te gast in 'De Funnie Show' en blikt terug op de mooie momenten die hij beleefd heeft als Kaztaar. Joyce heeft nog een speciale boodschap voor Arne.
15:00

Aflevering 36

3,0 2 x
Kattenoog-acteurs Nathan Naenen en Emma Verlinden zijn te gast bij Kaztaar Bab. De twee - die de rollen spelen van cameraman Boris en co-host Daphne - komen samen vertellen over de nieuwe VTMKZOOM-reeks. Verder toont Bab weer heel wat leuke filmpjes en speelt ze de rollercoasterquiz.
14:00

Aflevering 35

4,0 2 x
Kaztaar Bab verwelkomt schrijver Marc de Bel in de studio. Hij komt langs naar aanleiding van zijn 150ste boek. Daarnaast speelt Bab het WSelfie-spel, toont ze filmpjes van onder meer de Noodman én krijgt ze ook bezoek van knutselkazataar Ruth, die samen met de kijkers weer een leuk knutselwerkje maakt.
15:00

Aflevering 34

3,0 6 x
Kaztaar Bab ontvangt vandaag 'De Beestige Bende'. De leden Jessie Decaluwe, Jean Bosco Safari en Marijke Macken komen hun nieuwe boeken voorstellen: luisterboeken met cd waarop het verhaal uit het boek verteld wordt en met een liedje over het verhaal. Bovendien komen Lore en Julie in de 'game-rubriek' een nieuw spelletje t...
14:00

Aflevering 26

3,0 5 x
Kersverse Qmusic-presentator Sam De Bruyn komt Kaztaar Arne vergezellen in de studio. Samen spelen Sam en Arne een muziekquiz en verder geeft Sam een rondleiding bij Qmusic. Uiteraard is er ook tijd voor leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en de Rollercoasterquiz.
15:00

Aflevering 25

4,0 4 x
Vandaag is de 19-jarige Akan Verhoeven uit Heist-op-den-Berg te gast bij Kaztaar Arne. Akan werd in september wereldkampioene klimmen bij de junioren. Ze komt vertellen over klimmen en bovendien test Arne haar krachten in de studio. Verder speelt Arne ook het WSelfie-spe en is er tijd voor nog meer leuke filmpjes.
15:00

Aflevering 24

4,0 2 x
Kaztaar Arne krijgt vandaag professioneel skydiver Jeroen over de vloer. Hij doet dit bij Hayabusa,een team van defensie België dat in 2014 wereldkampioen skydiven werd. Bovendien zien we leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en is er tijd voor leuke spelletjes waar...
14:00

Aflevering 16

3,0 3 x
Jasper Publie sprak het stemmetje in van Gus in de gelijknamige nieuwe animatiefilm. Daarover komt hij vandaag graag wat meer vertellen in 'De Funnie Show'. De Kaztaar maakt uiteraard ook tijd voor leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit 'Koning Lou' - en de Rollercoasterquiz.
14:00

Aflevering 15

4,0 3 x
Vandaag komt Maarten Vancoillie van Qmusic langs. Hij speelt mee in een nieuwe film en komt daar graag wat meer over vertellen. Verder speelt de Kaztaar weer het WSelfie-spel en is er tijd voor nog meer leuke filmpjes.
Archief