De Herontdekking Van De Wereld

Afleveringen
48:51

Filip Vermeylen in de voetsporen van John Maynard Keynes

4,0 44 x
Kunsteconoom Filip Vermeylen laat zich inspireren door John Maynard Keynes, de econoom die weigerde een vakidioot te zijn. Herontdek Keynes samen met Filip.
48:51

Filip Vermeylen in de voetsporen van Maynard Keynes

4,0 47 x
Kunsteconoom Filip Vermeylen laat zich inspireren door Maynard Keynes, de econoom die weigerde een vakidioot te zijn. Herontdek Keynes samen met Filip.
49:17

Ann Dooms in de voetsporen van Alan Turing

4,3 77 x
Wiskundige Ann Dooms kan niet genoeg de lof zingen van Alan Turing, uitvinder van de computer, wiskundige én oorlogsheld. Herontdek Turing samen met Ann.
45:16

Het idool van Wim Develter

3,0 40 x
Wim Develter gaat in Lyon op zoek naar sporen van Edmond Locard, de man die van misdaadbestrijding een wetenschap maakte. Herontdek Locard samen met Wim.
51:22

Annelien De Dijn in de voetsporen van Margaret Mead

3,0 55 x
Historica Annelien De Dijn is gefascineerd door de even invloedrijke als controversiële antropologe Margaret Mead. Herontdek Mead samen met Annelien.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.