Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Ludwigs

Mei 2020

Seizoen 4 (420 - De redding)

3,0 3 x
Vuilnisbakken, vuilniszakken en vuilnispythons! In deze volle vieze aflevering moeten de Ludwigs zien te ontsnappen uit het huis van Pamela. Maar wie komt ze redden?

Seizoen 4 (411 - De paarse heks)

4,0 1 x
De Ludwigs krijgen bezoek van een nare gekke vrouw. Wie is dit rare mens en waarom wil ze Valerie meenemen?!

Seizoen 4 (413 - William Ruybosch)

3,0 2 x
Terwijl Yara meer informatie zoekt over de vader van Valerie, moet grote zus Anoosha op Valerie letten. Alex helpt Sam met het repareren van zijn laptop en dan ontdekken de Ludwigs een belangrijke aanwijzing.

Seizoen 4 (418 - Een slecht plan)

3,0 1 x
Terwijl Nigel een plan verzint om weer bij Pamela in te breken, moet Anoosha zorgen dat Valerie netjes in haar klas blijft. Komt het wel goed met de spreekbeurt?

Seizoen 4 (419 - Missie: Minbraak!)

4,0 2 x
De tweede grote missie gaat van start! Lukt het de Ludwigs om de vaas weer om te wisselen voordat Pamela er achter komt dat de Ludwigs bij haar thuis zijn geweest?!

Seizoen 4 (415  - Het Pamela Plan!)

4,0 3 x
De Ludwigs denken de échte dader gevonden te hebben - Pamela! Maar hoe kunnen ze deze vervelende verdachte vrouw in de val laten lopen?

Seizoen 4 (406 - Het afscheid)

3,0 10 x
Voordat Benny naar Spanje vertrekt, besluiten de Ludwigs om Erik te stalken. Erik lijkt op dievenpad te zijn, maar dan ontdekken ze waar Erik écht mee bezig is....

Seizoen 4 (410 - De museum missie)

3,0 2 x
De eerste grote missie gaat van start! De Ludwigs breken in bij het Rijksmuseum. Lukt het ze om de camera beelden te bemachtigen?

Seizoen 4 (401 - De Cryptex)

3,0 5 x
Erik en Kate hebben een verrassing: Er komt een nieuwe Ludwig bij ze wonen! Anoosha vindt een mysterieus pakketje, maar het is leeg...?

Seizoen 4 (403 - De kunstroof?)

3,0 3 x
De Ludwigs zijn het eens: Erik kan de dief niet zijn. Maar dan laat Daniel het bewijsmateriaal zien...het kan toch niet waar zijn?!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.