Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Ludwigs

Juli 2020

Seizoen 1, Aflevering 39 (Klus Geklaard)

4,0 14 x
De Ludwigs gaan op zoek naar de akte. Waar zal hij zijn? Erik wil de rode diamant geven, er staat te veel op het spel. Benny moet zijn trots opzij zetten. Ze weten misschien waar ze Anoosha en Daniel kunnen vinden. Maar zijn ze wel op tijd?

Seizoen 1 (134 - Eters over de vloer)

4,0 1 x
Tim en Simone voelen nattigheid. Lukt het de Ludwigs om Sophie verborgen te houden? Ze proberen Sophie aan het praten te krijgen. Wie is ze? En wie heeft haar gestuurd? Yara komt tot een schokkende ontdekking. Wat is er aan de hand?

Seizoen 1 (135 - Korte Termijn)

4,5 2 x
Kroes heeft belangrijk nieuws over het Ludwighuis. Wat moeten de Ludwigs nu doen? Ze bedenken een plan, maar kunnen ze Sophie wel vertrouwen? Ze doen een belangrijke vondst. Is het de akte? Of een aanwijzing naar de akte?

Seizoen 1, Aflevering 38 (Restauratie)

4,5 3 x
Erik en Kate hebben nieuws voor de Ludwigs. Anoosha houdt fanatiek een grote schoonmaak, maar haar werk komt niet bepaald goed uit de verf. De blauwe diamant is in gevaar en de Ludwigs waarschuwen de Bloedverwanten. Zijn ze nog op tijd?

Seizoen 1, Aflevering 26 (Danse Macabre)

4,0 6 x
Het dansen gaat Anoosha niet zo makkelijk af als ze had gehoopt. Geeft ze nu al op? En wat hebben Kroes en woninginspecteur Peters met elkaar te maken? Yara gelooft niet dat Benny 's ochtends vroeg gaat wandelen. Wat is hij echt van plan?

Seizoen 1 (121 - Contact)

3,0 0 x
De Ludwigs lopen het rode briefje weer na. Kloppen de coördinaten wel? Anoosha en Sam krijgen een nieuwe kans bij nieuwe pleegouders. Zijn deze wel leuk? Yara en Benny worden opgehaald door een 'oude bekende'. Waar gaan ze heen?

Seizoen 1 (123 - VOC)

4,0 0 x
Tim komt ook eten bij de Ludwigs, tot grote teleurstelling van Daniel. Yara en Benny zoeken naar de reflectie van de zon. Leidt die ze naar de rode diamant? Sagatorius doet Benny een verleidelijk voorstel. Zal hij erop ingaan?

Seizoen 1 (129 - Cassies Doolhof)

3,0 2 x
Yara gaat de tunnels van Cassie's Doolhof in. Zal ze de rode diamant vinden? De supergeheime operatie loopt gevaar als de Ludwigs bezoek krijgen. Benny moet zijn angst overwinnen om ook de tunnels in te gaan. Straks verdwaalt hij?

Seizoen 1 (109 - Vrij)

4,0 12 x
Sam en Anoosha maken zich klaar voor een groots kleurrijk experiment. Misschien iets te groots? Yara en Benny zien Rinus bij de opera, maar vertrouwen het niet. Wat doet hij daar? Heeft hij iets met de verdwijning van hun ouders te maken?

Seizoen 1, Aflevering 4 (Kunst om de Kunst)

3,0 10 x
Anoosha heeft haar handen vol aan een lastige museumbezoeker. Yara probeert Simone af te schudden, maar Daniel heeft daar zijn eigen ideeën over. Gaat het haar lukken? De bibliotheek ontrafelt een geheim. Zal dit ze leiden naar Sagatorius?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.