Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Ludwigs

2020

Seizoen 6 (Aflevering 5)

4,0 3 x
Het net sluit zich om Benny, Yara en Nigel. Heeft de politie eindelijk genoeg bewijs om ze op te sluiten? En ook thuis bij de Ludwigs thuis neemt de spanning toe als er een onbekend persoon om het huis sluipt.

Seizoen 4 (De museum missie)

4,5 19 x
De eerste grote missie gaat van start! De Ludwigs breken in bij het Rijksmuseum. Lukt het ze om de camera beelden te bemachtigen?

Seizoen 4 (Het afscheid)

4,0 7 x
Voordat Benny naar Spanje vertrekt, besluiten de Ludwigs om Erik te stalken. Erik lijkt op dievenpad te zijn, maar dan ontdekken ze waar Erik écht mee bezig is.

Seizoen 4 (401 - De Cryptex)

3,0 6 x
Nu Nigel de cryptex open heeft gekregen daagt Sam hem uit voor een wedstrijd om te bepalen wie de puzzelkoning is. Maar waarom doet Erik zo verdacht?

Seizoen 4 (403 - De kunstroof?)

3,0 2 x
De Ludwigs zijn het eens: Erik kan de dief niet zijn. Maar dan laat Daniel het bewijsmateriaal zien...het kan toch niet waar zijn?!

Seizoen 4 (408 - Valerie)

3,0 10 x
Iedereen mist Benny, maar daar heeft Erik wel een oplossing voor. Er komt nog een nieuwe Ludwig bij! Maar wie is dit mysterieuze meisje?

Seizoen 1, Aflevering 39 (Klus Geklaard)

4,0 31 x
De Ludwigs gaan op zoek naar de akte. Waar zal hij zijn? Erik wil de rode diamant geven, er staat te veel op het spel. Benny moet zijn trots opzij zetten. Ze weten misschien waar ze Anoosha en Daniel kunnen vinden. Maar zijn ze wel op tijd?

Seizoen 1 (134 - Eters over de vloer)

4,0 7 x
Tim en Simone voelen nattigheid. Lukt het de Ludwigs om Sophie verborgen te houden? Ze proberen Sophie aan het praten te krijgen. Wie is ze? En wie heeft haar gestuurd? Yara komt tot een schokkende ontdekking. Wat is er aan de hand?

Seizoen 1 (135 - Korte Termijn)

4,5 5 x
Kroes heeft belangrijk nieuws over het Ludwighuis. Wat moeten de Ludwigs nu doen? Ze bedenken een plan, maar kunnen ze Sophie wel vertrouwen? Ze doen een belangrijke vondst. Is het de akte? Of een aanwijzing naar de akte?

Seizoen 1, Aflevering 38 (Restauratie)

4,5 10 x
Erik en Kate hebben nieuws voor de Ludwigs. Anoosha houdt fanatiek een grote schoonmaak, maar haar werk komt niet bepaald goed uit de verf. De blauwe diamant is in gevaar en de Ludwigs waarschuwen de Bloedverwanten. Zijn ze nog op tijd?
Archief