De revolutieroute

Afleveringen

Een Tunesische zelfverbrander getuigt (De revolutieroute)

3,0 31 x
In 2012 ontmoette Rudi Vranckx in Tunesië Hosni Galii, een jongeman die zichzelf in brand gestoken had. Hij vertelde wat hem gedreven had.
50:47

Het volk ontwaakt

3,0 39 x
In 2012 bezocht Rudi Vranckx de brandhaarden van de Arabische Lente opnieuw. Hij begon bij het graf van de Tunesische fruitverkoper die zichzelf in brand stak.
50:41

Strijd om de macht

3,0 63 x
In 2012 bezocht Rudi Vranckx de brandhaarden van de Arabische Lente opnieuw. In de tweede aflevering van De revolutieroute keert hij terug naar Egypte en Libië.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.