Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Sprookjes Van Klaas Vaak

November 2020
15:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Assepoester

3,0 5 x
Er was eens een lieve vrouw met een al net zo lieve dochter. Toen de vrouw stierf, hertrouwde haar man met een onaardige vrouw met twee dochters die nog erger waren. Ze lieten het lieve meisje heel hard werken en noemden haar Assepoester, omdat ze altijd op de keukenvloer bij de haard moest slapen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Klein Duimpje

3,0 4 x
Er was eens een arme houthakker die zeven zonen had. De jongste was bijzonder klein, hij werd dan ook Klein Duimpje genoemd. Toen Klein Duimpje hoorde dat vader van plan was zijn zonen in het bos achter te laten, liep hij weg.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Sneeuwwitje

3,0 7 x
Er was eens een mooie koningin die een dochtertje kreeg met een huid zo wit als sneeuw. Jammer genoeg duurde haar geluk niet lang, want ze stierf. De koning hertrouwde, maar deze nieuwe koningin was helemaal niet lief en had een toverspiegel. Deze spiegel bleef maar zeggen dat Sneeuwwitje mooier was dan haar en daarom wil ...
15:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Indische Waterlelies

4,0 4 x
Er leefde eens, ver weg in het oerwoud van Indië, een heks. Ondanks haar lelijke uiterlijk, was het een speciale heks, want ze kon prachtig zingen. En met haar prachtige stem kon ze bovendien iedereen betoveren.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Roodkapje

4,0 6 x
Er was eens een meisje dat aan de rand van een groot bos woonde. Omdat ze altijd rood droeg, noemt iedereen haar Roodkapje. Op een dag trekt Roodkapje naar haar grootmoeder, die ziek in bed ligt. Maar dan komt ze de wolf tegen.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Klaas Vaak

4,0 10 x
Er was eens een kleine prins die Jochem heette. Hij woonde in een prachtig kasteel. Op een avond bracht zijn moeder hem naar bed. Maar dan schrikt Jochem van een uil die in zijn kamer komt binnengevlogen met op zijn rug... Klaas Vaak!
Archief