De Verraders: De Aftocht

De Verraders: De Aftocht gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
10:00
De Verraders: De Aftocht

Het spel is gespeeld! Voor de laatste keer dit seizoen brengt Nicholas Caeyers de verbannene naar huis.

Seizoen 1
08:00
Het spel gaat hard. In De Verraders wordt er opnieuw iemand naar huis gestemd. Nicolas Caeyers is nog steeds chauffeur van dienst.
10:00
Opnieuw moet er iemand het kasteel verlaten. Nicolas Caeyers staat klaar om de persoon naar huis te brengen en te luisteren naar zijn of haar verhalen.
08:00
Nicolas Caeyers neemt plaats achter het stuur en brengt een verbannen persoon naar huis. Samen blikken ze terug op de voorbije dagen.
09:00
Het spel gaat onverbiddelijk door en weer moet er iemand het kasteel verlaten. Ook deze week verzorgt Nicolas Caeyers voor de rit naar huis.
07:00
In 'De Verraders' wordt er opnieuw iemand naar huis gestemd. Nicolas Caeyers staat klaar om de persoon naar huis te brengen en te luisteren naar zijn of haar avonturen in het kasteel.
07:00
Een eerste deelnemer moet 'De Verraders' verlaten. Nicolas Caeyers is chauffeur van dienst en blikt met de verbannen persoon terug op zijn/haar verblijf in het kasteel.
Archief