De Wereld Rond Met Kaatje

Januari 2018
08:00

Spanje

4,5 0 x
Olé! Vandaag is Viktor voor Kaatje naar het zonnige Spanje gevlogen. Ze ontdekken er vreemde gebouwen versierd met ijsbollen en vinden 'La Tomatina' het vuilste maar leukste feest ter wereld. Viktor en Kaatje nemen ook een kijkje op een flamencoschool en Kamiel bereidt samen met Jeroen De Pauw frisse kindersangria.
09:00

China

3,0 1 x
Kaatje heeft Viktor vandaag helemaal naar China gestuurd. Daar staat een érg lange muur en eten de mensen met stokjes! Ze nemen ook een kijkje in een circusschool. De kinderen leren hier niet alleen lezen en rekenen maar ook heel moeilijke trucjes! Frits en Frats leren Chinees praten en willen misschien wel naar China verhuizen.
09:00

Frankrijk

4,0 0 x
Vandaag vliegt Viktor met zijn raket naar ons buurland Frankrijk. Dat is het vakantieland bij uitstek en wereldberoemd om zijn Eiffeltoren, de petanque en de wijn. Viktor en Kaatje nemen een kijkje bij een bakker die croissants en Frans brood maakt. Frits en Frats zijn helemaal in de ban van het wielrennen en bezoeken een wielerpiste.
09:00

Thailand

4,0 0 x
Kaatje stuurt Viktor naar Thailand. Daar wonen veel olifanten! Kamiel leert over het exotische eten van dat verre land.
09:00

Canada

Verlopen 4,0 0 x
Viktor vliegt met z'n raket naar Canada. Hij vertelt Kaatje alles over de dieren die daar wonen: elanden en beren! Frits en Frats leren meer over de sport die kinderen in Canada graag doen: ijshockey.
09:00

Rusland

Verlopen 3,0 0 x
Viktor is weer op pad met zijn raket en stuurt beelden door vanuit Rusland. Daar is het in de winter kouder dan in je ijskast, leven Siberische tijgers en krabben zeehondjes elkaar als het jeukt! Kaatje mag ook eens binnenkijken in de Olympische sportschool voor gymnastiek. Ze wordt helemaal duizelig van al die turnoefeningen!
09:00

Japan

Verlopen 4,0 2 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. In deze aflevering zoeft de raket van Viktor naar Japan: het land van de rijzende zon! Ze bezoeken een familie bergaapjes, die elke dag honderden mensen op bezoek krijgen en graag poseren voor de camera.
08:00

Slovenië

Verlopen 4,0 2 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag stuurt Kaatje Viktor naar Slovenië, een klein land met een grootse natuur waar je tijdens de zomermaanden lekker in zee kan zwemmen. Ze spotten ook Josip en Bojan, twee broertjes die samen met hun ouders in de bergen kamperen.Viktor neemt ons ook mee naar de w...
09:00

Australië

Verlopen 4,0 0 x
Deze aflevering vliegt Viktor met z'n raket 'down under', want zo noemen we Australië ook weleens.  Hij ziet er heel wat leuke dieren zoals koala's en de babykangoeroe Joey!  Frits en Frats worden echte Australische muzikanten en leren didgeridoo spelen.
07:00

India

Verlopen 4,0 1 x
Deze aflevering richt Viktor zijn satelliet op India. Hij laat Kaatje het 'slangendorp' zien, waar slangen gewoon overal rondkruipen!  In India lopen ook veel koeien over de straten. Voor Indiërs zijn dat heilige dieren en iedereen moet dus heel lief voor ze zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.