Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Wereld Rond Met Kaatje

Juni 2019
09:00

Brazilië

Verlopen 3,0 6 x
Vandaag dansen we de samba want Viktor is speciaal voor Kaatje helemaal naar Brazilië gevlogen. Ze ontdekken vreemde, exotische dieren en zelfs een échte indiaan in het Amazonewoud. Kamiel en kok Jeroen De Pauw maken een overheerlijke chocoladecake!
09:00

Indonesië

Verlopen 3,0 2 x
Kaatje is heel benieuwd hoe de mensen in Indonesië leven, dus heeft ze Viktor er heen gestuurd met zijn raket. Hij laat zien welke bijzondere dieren er leven en volgt ook de belevenissen van de zusjes Pitri en Samsidar, die naar de rivier gaan om zich te wassen en melk drinken uit kokosnoten. Middenin de jungle volgt Vikto...
Mei 2019
09:00

Schotland

Verlopen 3,0 8 x
De raket van Viktor hangt vandaag boven Schotland, het land waar ook mannen rokjes dragen. Hij ziet ook een heel bekend dier rondlopen, maar dit is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.  Het is een wilde kat. Frits en Frats worden ook echte Schotten en leren doedelzak spelen.
09:00

Nieuw-Zeeland

Verlopen 3,0 12 x
Speciaal voor Kaatje is Viktor met zijn raket naar de andere kant van de wereld gevlogen. In Nieuw-Zeeland spreken ze Engels en leeft er een vogel die 'kiwi' heet.  Viktor vindt het een heel mooi land, want je kan er ook veel dolfijnen, zeehonden en schattige lammetjes zien.
08:00

Italië

Verlopen 4,0 4 x
De raket houdt vandaag halt in La bella Italia, het land waar ze de lekkerste ijsjes maken. Viktor en Kaatje gaan op ontdekking in Venetïë, een stad die half onder water staat. Hier zijn geen voetpaden, maar kanalen en neem je de boot i.p.v. de fiets. Kamiel gaat weer koken en maakt samen met Jeroen De Pauw heerlijke groen...
09:00

Borneo

Verlopen 3,0 4 x
Viktor vliegt naar het mooie eiland Borneo. Hij toont Kaatje huizen op palen en vreemde exotische dieren. Er is zelfs een opvangcentrum voor zieke en gewonde orang-oetans.  Frits en Frats gaan hier in België ook eens op bezoek bij de dierenarts, maar daar zijn waarschijnlijk geen apen.
08:00

Congo

Verlopen 3,0 3 x
Diep in het oerwoud in Congo leven gorillas. Die willen Kaatje en Viktor heel graag eens zien! En ze mogen meteen op kraambezoek, want er is net een baby'tje geboren. Kamiel maakt samen met Jeroen De Pauw een lekkere saté met bakbanaan en nootjes.
09:00

Nepal

Verlopen 3,0 4 x
Viktor is voor Kaatje naar Nepal gevlogen. De koeien lopen er zomaar op straat en de olifanten lijken wel tractors met een lange slurf.  Viktor en Kaatje trekken naar de hoogste berg van de wereld: de Mount Everest. Ze gaan ook naar een kloosterdorp in de Himalaya, waar monniken leven.
08:00

Thailand (2)

Verlopen 3,0 1 x
Viktor neemt ons mee naar Thailand. Hij ontmoet er een bende aapjes, die een leuke uitstap maken naar zee. Er zijn ook aapjes die de pootjes uit de mouwen moeten steken om kokosnoten te plukken.
09:00

Denemarken

Verlopen 4,0 10 x
Vandaag vliegt Viktor met zijn raket naar Denemarken, het land van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen en van Lego. Viktor neemt ons mee naar de boerderij van Agnette om over de dieren te leren. Frits en Frats stoppen hun vriendinnetje Pien in bed en ze vertellen haar een mooi verhaaltje.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.