De Wereld Rond Met Kaatje

Maart 2018
12:00

Cuba

Verlopen 4,0 2 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Cuba.
11:00

Tunesië

Verlopen 3,0 0 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Tunesië.
11:00

Ierland

Verlopen 3,0 0 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Ierland.
12:00

Argentinië

Verlopen 3,0 2 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Argentinië.
09:00

Duitsland

Verlopen 3,0 0 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Duitsland.
11:00

Kameroen

Verlopen 4,0 1 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Kameroen.
12:00

Guatemala

Verlopen 4,0 1 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Guatemala.
11:00

Sri Lanka

Verlopen 4,0 2 x
In Sri Lanka staat de oudste boom ter wereld! Er zijn ook veel aapjes, olifanten, dansfeesten en vooral veel muziek. Kaatje heeft nu al zin om te dansen!
11:00

IJsland

Verlopen 3,0 0 x
Kaatje heeft heel veel zin in een ijsje. Gelukkig hangt Viktor met zijn raket vlak boven IJsland! Dat is geen land vol met ijsjes, maar wel een mooi eiland. In IJsland leven veel paarden en ook vogels die op pinguïns lijken. De mensen zwemmen er graag en Viktor heeft zelfs water gezien dat uit de grond spuit!
11:00

Nederland

Verlopen 3,0 2 x
Ver moet Viktor niet vliegen, want zijn raket hangt boven ons buurland!  In Nederland spreken ze ook Nederlands en hebben ze veel windmolens, tulpen, klompen en kaas.  De kinderen gaan er ook graag fietsen, schaatsen en met de boot varen!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.