De Wereld Rond Met Kaatje

Mei 2019
09:00

Japan

4,0 0 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. In deze aflevering zoeft de raket van Viktor naar Japan: het land van de rijzende zon! Ze bez...
08:00

Slovenië

4,0 0 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag stuurt Kaatje Viktor naar Slovenië, een klein land met een grootse natuur waar je tij...
09:00

Australië

4,0 0 x
Deze aflevering vliegt Viktor met z'n raket 'down under', want zo noemen we Australië ook weleens.  Hij ziet er heel wat leuke dieren zoals koala's en de babykangoeroe Joey!  Frits en Frats worden echte Australische muzikanten en leren didgeridoo spelen.
07:00

India

4,0 0 x
Deze aflevering richt Viktor zijn satelliet op India. Hij laat Kaatje het 'slangendorp' zien, waar slangen gewoon overal rondkruipen!  In India lopen ook veel koeien over de straten. Voor Indiërs zijn dat heilige dieren en iedereen moet dus heel lief voor ze zijn.
09:00

Mali

4,0 0 x
Viktor hangt vandaag met zijn raket boven Mali. Da's een ver land waar veel mensen arm zijn.  Hij vliegt ook eens naar het dorpje van Minata, een lief meisje dat mooie vlechtjes in haar haar laat maken.  Frits en Frats willen ook zo'n schattig kapsel!
09:00

Mauritius

4,0 0 x
Kinderprogramma: Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket.  Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet.  Deze aflevering hangt Viktor met zijn raket boven Mauritius.
11:00

Groenland

4,0 0 x
Kinderprogramma: Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket.  Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet.  Deze aflevering hangt Viktor met zijn raket boven Groenland.
11:00

Peru

3,0 0 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket.  Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet.  Deze aflevering hangt Viktor met zijn raket boven Peru.
11:00

Benin

4,0 2 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. In deze aflevering hangt Viktor met zijn raket boven Benin.
11:00

Oostenrijk

4,0 1 x
Kaatje wil de wereld zien en daarom stuurt ze haar vriend Viktor op pad met zijn raket. Viktor vliegt van land naar land, en stuurt beelden door over de mensen, dieren, landschappen, gewoontes en culturen die hij onderweg ontmoet. Vandaag hangt Viktor met zijn raket boven Oostenrijk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.