De Wonderjaren

Laatste aflevering
De Wonderjaren
Verlopen

In deze aflevering praat Siska over hoe woke de jeugd vandaag is, waant Robin zich terug 16 jaar als hij een nachtje uitgaat met de jeugd, en gaat Siska langs bij pubers in een middelbare school met een hoop vragen over seks. Centrale gast: Herman Verbruggen.

De Wonderjaren gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Wat is sharenting? En mag je dat als ouder doen? Hoe zorg je ervoor dat je baby of peuter je niet wakker houdt 's nachts? Het zijn maar enkele van de vragen waar Cath Luyten in deze aflevering een antwoord op zoekt bij Siska.
In deze aflevering brengt Robin een bezoek aan een etiquetteschool voor kinderen. Siska gaat praten met een slachtoffer van misgelopen sexting, en ze onderzoekt samen met haar centrale gast Ben Segers wat lui ouderschap eigenlijk betekent.
In deze aflevering praat Siska met enkele gezinnen die dagelijks geconfronteerd worden met racisme. Robin onderzoekt waarom en hoeveel kinderen nu echt liegen, en Siska ontfutselt van Élodie Ouédraogo wie er bij haar thuis de baas is.
Vanaf wanneer zijn kinderen bezig met seksualiteit? Hoe belangrijk is de rol van grootouders en wat is de juiste manier om slecht nieuws te brengen bij jonge kinderen? Siska onderzoekt het allemaal, met Sarah Mouhamou als gast.
In deze aflevering praat Siska met jongeren over drugs. Robin schrijft een hit met de jonge rapper Brysa, en we komen voor eens en altijd te weten of veel gamen nu goed of slecht is voor pubers. Willy Sommers is de centrale gast.
Vanaf wanneer kan je kinderen zakgeld geven? Zijn we als ouder genoeg mee met de wereld van TikTok en sociale media? En hoe ga je het eeuwige gevecht aan met kinderen over hun slaapuur? Siska zoekt naar antwoorden op deze vragen van Maaike Cafmeyer.
Siska Schoeters ontvangt iedere week een bekende papa of mama om het samen met hen te hebben over hete hangijzers bij de opvoeding van hun kinderen. Ze krijgen daarbij de hulp van MNN-presentator en jonge papa Robin Keyaert, die op onderzoek gaat bij ervaringsdeskundigen. En tegelijk bieden de BV's ons een boeiende inkijk ...
Archief