Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Wonderjaren

De Wonderjaren herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

4,7 111 x
In deze aflevering voeren gezinnen voor het eerst het gesprek over de bloemetjes en de bijtjes, Dieter ontdekt wat genderbewust opvoeden is, en we bezoeken jongeren die worstelen met overgewicht. Centrale gast: Philippe Geubels.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,5 68 x
We tonen het belang aan van emotioneel contact bij baby's, Siska ontdekt wat birdnesting met gescheiden ouders is, en we nemen het beroep van doula onder de loep.  Centrale gast: Kim Van Oncen.

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 54 x
In deze aflevering ontdekken we of een foetus rustig wordt van De Romeo's, Siska ontmoet een gezin dat voor huisonderwijs kiest, en we zien hoe Karrewiet het wereldnieuws op kindermaat brengt. Centrale gast: Linde Merckpoel.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,5 62 x
In deze aflevering onderzoeken we wie het sterkst is: de jongens of de meisjes? Dieter bezoekt een klas met enkel hoogbegaafde kinderen en Siska wordt een TikTok-ster. Centrale gast: Joris Hessels

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 63 x
In deze aflevering zien we o.a. of kleuters al een onderscheid maken in huidskleur, de zin en onzin over borstvoeding en reddend zwemmen voor baby's.  Centrale gast: Stephanie Planckaert.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,5 156 x
In deze aflevering laat een gezin een heel weekend lang de regels rond schermtijd varen.  Siska onderzoekt of alle baby's ter wereld een universele taal spreken.  En Dieter bezoekt een moedig meisje met een eetstoornis. Centrale gast: Sven De Ridder. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan j...
Archief