Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dertigers (Met Audiodescriptie)

Dertigers (Met Audiodescriptie) herbekijken

Februari 2020

Aflevering 24

4,0 23 x
De hele vriendengroep komt Alex steunen op de begrafenis van zijn vader. Maar Tinne heeft het erg moeilijk om in de buurt van Bart te zijn. Saar lijkt iets te verbergen voor Pieter.

Aflevering 23

4,0 25 x
Nora beseft dat ze nog heel veel te ontdekken heeft in haar relatie met Hans. An komt Pieter opzoeken, ze heeft een bijzonder voorstel. Alex moet afscheid nemen van zijn vader en dat zorgt voor een confrontatie met Viviane. Tinne en Bart moeten eindelijk een beslissing nemen. Blijven ze proberen of gaan ze uit elkaar?

Aflevering 22

4,0 21 x
Alex kan eindelijk zijn kant van het verhaal aan Tinne vertellen. Saar voelt zich erg schuldig tegenover Pieter en Lucas. Ze zoekt wanhopig naar een oplossing. Bart zijn ego krijgt een nieuwe klap en hij werkt het uit op Tinne.

Aflevering 21

3,0 12 x
Alex voelt zich schuldig nu hij het geheim van Bart onthuld heeft. Het vertrouwen tussen Tinne en Bart is helemaal zoek. Nora hoopt het terug goed te maken met Hans. Het verjaardagsfeestje van Lucas wordt erg confronterend voor Saartje.

Aflevering 20

4,0 17 x
De groep komt eindelijk nog eens samen. Maar door de problemen tussen Tinne en Bart wordt het geen topdag. Ook Pieter loopt er niet echt gelukkig bij. Hij twijfelt of hij de relatie met Saartje moet beëindigen. Alex probeert de brokken tussen Tinne en Bart te lijmen, maar helaas loopt dat slecht af.

Aflevering 19

3,0 20 x
Alex probeert te bemiddelen tussen Nora en Claire. Pieter krijgt een uitbrander van zijn vader. Die vindt dat Pieter het onmiddellijk moet uitmaken met Saartje. Het wordt een moeilijke sessie in de relatietherapie voor Tinne en Bart. Tinne is eindelijk eerlijk over haar gevoelens voor Steven.

Aflevering 18

3,0 22 x
Alex gaat vissen met zijn vader. Samen halen ze herinneringen op. Pieter legt zijn ultieme voorstel voor aan An. Bart heeft het moeilijk om Tinne te vertrouwen. Claire betrapt Nora met haar vader.

Aflevering 17

4,0 37 x
Bart is ervan overtuigd dat Steven verliefd is op Tinne. Hij eist dat ze bij hem uit de buurt blijft. Nora en Hans beslissen om hun relatie niet langer geheim te houden voor Claire. Nu hij weet dat Saartje een strafblad heeft, wil Pieter zo snel mogelijk een oplossing voor de rechtszaak met An. Alex confronteert zijn vader...
Januari 2020

Aflevering 16

4,0 33 x
Aflevering 16 van Dertigers (Met Audiodescriptie) is uitgezonden op vrijdag 31 januari 2020 om 21:00 uur en was te zien op Ketnet.

Aflevering 15

3,0 20 x
Aflevering 15 van Dertigers (Met Audiodescriptie) is uitgezonden op donderdag 30 januari 2020 om 21:00 uur en was te zien op Ketnet.
Archief