Descendants filmpjes

Afleveringen

Descendants - Rotten to the Choreography

3,0 16 x
Descendants - Rotten to the Choreography van Descendants filmpjes is uitgezonden op maandag 5 september 2016 om 18:06 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Evie's smaakexplosie

3,0 70 x
Descendants - Wicked World - Evie's smaakexplosie van Descendants filmpjes is uitgezonden op dinsdag 23 februari 2016 om 7:01 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Mal heeft een probleem

3,0 53 x
Descendants - Wicked World - Mal heeft een probleem van Descendants filmpjes is uitgezonden op dinsdag 23 februari 2016 om 2:08 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Nieuw kapsel? Niet doen!

3,0 86 x
Descendants - Wicked World - Nieuw kapsel? Niet doen! van Descendants filmpjes is uitgezonden op maandag 22 februari 2016 om 23:38 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Je kunt niet zomaar iets wensen

3,0 62 x
Descendants - Wicked World - Je kunt niet zomaar iets wensen van Descendants filmpjes is uitgezonden op maandag 22 februari 2016 om 21:08 uur en was te zien op Disney Channel.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.