Descendants filmpjes

Afleveringen

Descendants - Rotten to the Choreography

3,0 26 x
Descendants - Rotten to the Choreography van Descendants filmpjes is uitgezonden op maandag 5 september 2016 om 18:06 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Evie's smaakexplosie

3,0 82 x
Descendants - Wicked World - Evie's smaakexplosie van Descendants filmpjes is uitgezonden op dinsdag 23 februari 2016 om 7:01 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Mal heeft een probleem

3,0 59 x
Descendants - Wicked World - Mal heeft een probleem van Descendants filmpjes is uitgezonden op dinsdag 23 februari 2016 om 2:08 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Nieuw kapsel? Niet doen!

3,0 92 x
Descendants - Wicked World - Nieuw kapsel? Niet doen! van Descendants filmpjes is uitgezonden op maandag 22 februari 2016 om 23:38 uur en was te zien op Disney Channel.

Descendants - Wicked World - Je kunt niet zomaar iets wensen

3,0 66 x
Descendants - Wicked World - Je kunt niet zomaar iets wensen van Descendants filmpjes is uitgezonden op maandag 22 februari 2016 om 21:08 uur en was te zien op Disney Channel.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.