Designated Survivor

Designated Survivor herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 21

Verlopen 4,0 56 x
Hannah Wells moet de samenzwering zien te stoppen, voordat ze een laatste aanval uitvoeren. President Kirkman geeft toestemming voor een landelijke jacht op het brein achter dit alles.

Seizoen 1, Aflevering 20

Verlopen 3,0 26 x
President Kirkman zijn eerste internationale top ontspoort als journalist Abe Leonard een heftig stuk publiceert. Ondertussen ontdekt Hanna Wells het nieuwe doelwit van de samenzwering.

Seizoen 1, Aflevering 19

Verlopen 3,0 20 x
Als het Witte Huis zich klaarmaakt voor president Kirkman zijn eerste internationale top, staat Kimble Hookstraten voor haar zwaarste politieke gevecht als ze wordt uitgedaagd. Ondertussen staat Alex voor de moeilijke keuze om wel of niet zijn kinderen naar Washington terug te laten komen.

Seizoen 1, Aflevering 18

Verlopen 3,0 8 x
Als president Kirkman de kandidaten voor het vice-presidentschap overweegt, belandt Kimble Hookstraten in een schandaal. Agent Wells en Jason Atwood keren terug uit North Dakota met een belangrijke aanwijzing terwijl journalist Abe Leonards onderzoek een onverwachte wending krijgt.

Seizoen 1, Aflevering 17

Verlopen 3,0 34 x
President Kirkman heeft moeite om een nieuw Hooggerechtshof samen te stellen. FBI-agent Hannay Wells gaat undercover. Seth gaat de discussie aan met journalist Abe Leonard, die teruggekeerd is uit het Midden-Oosten met een explosief verhaal.

Seizoen 1, Aflevering 16

Verlopen 4,0 37 x
President Kirkman vormt een onwaarschijnlijke alliantie in de hoop om zijn eerste wetsvoorstel erdoor te krijgen. Ondertussen wordt agent Ritter geïnformeerd door FBI-agent Hannah Wells over een nieuwe alarmerende dreiging op het land.

Seizoen 1, Aflevering 15

Verlopen 4,0 20 x
In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

Seizoen 1, Aflevering 14

Verlopen 3,0 50 x
Een opschudding in een Afrikaans land dwingt president Kirkland om te vertrouwen op de hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot. Hannahs onderzoek naar de bomaanslag op het Capitool krijgt een onverwachte wending. Emily nestelt zich in haar nieuwe rol als secretaris-generaal, terwijl Aaron voor een moeilijke keuze staat.

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 4,0 25 x
In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 3,0 16 x
Nieuwe informatie over de samenzwering komt bovendrijven. Spanning tussen Aaron en Emily stijgt. Een nieuwe aanwijzing brengt agent Wells dichter bij de waarheid.
Archief