Devs

Devs herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 26 x
Met een onduidelijke toekomst en haar leven in gevaar trotseert Lily een laatste krachtmeting terwijl ze gebeurtenissen ervaart die Katie en Forest al hebben doorgemaakt. Kan Lily haar lot omzeilen? Katie worstelt ondertussen met de emotionele verantwoordelijkheid bij het nemen van enkele harde beslissingen.

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 29 x
Forest en Katie wachten vol spanning op de voltooiing van het Devs-systeem. Vastberaden om het lot te dwarsbomen, bedenkt Lily een plan. Lyndon verlangt naar een terugkeer bij Devs, maar moet eerst Katie zien te overtuigen.

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 39 x
Lily en Jamie gaan langs bij Forest en eisen antwoorden. Katie onthult de ware reden van het bestaan van het Devs-systeem.

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 30 x
Jamie krijgt onverwachts bezoek van Kenton, die hem wijst op zijn zwijgplicht. Katie probeert het Devs-systeem voor eigen doeleinden te gebruiken.

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 33 x
Lily verzet zich niet meer tegen de plannen van haar bazen, uit angst dat ze boven de wet staan. Dit is echter niet genoeg voor Kenton, die haar dwingt om naar een psychiater te gaan. Forest woont een presentatie bij van het Devs-team, waar verschillende leden de ethiek van hun uitvinding in vraag stellen.
Archief