Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Diamant

Maart 2020
45:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,5 34 x
Het lijk van Babouche wordt teruggevonden. Parain krijgt het nu wel erg moeilijk: Van Grieken wil zwijggeld en ook Nzibo, de killer van de Zaïrese ambassade, zit hem op de hielen.
45:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 9 x
In een illegale diamantmijn, diep in het Zaïrese oerwoud, wordt een reusachtige ruwe diamant gevonden. Kalondo moet de steen het land uit te smokkelen en hem in Antwerpen te verkopen.
45:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 5 x
Bij de B.O.B. tast men in het duister over het motief voor de dubbele moord. Parain gaat op zoek naar een koper voor zijn diamanten. De Zaïrese ambassade zoekt de callgirl die met Kalondo optrok.
45:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 41 x
Robbe Parain ontmoet Sidi, een onbetrouwbare diamanthandelaar, die wil bemiddelen bij de verkoop van de gestolen diamanten. Stagiair Ludo Millecamps stelt zich vragen bij Parains merkwaardige gedrag.
45:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

2,5 6 x
Het lijk van Anouk is teruggevonden. Ludo Millecamps legt het verband tussen de vermoorde callgirl en de dubbele moord met de Zaïrezen in het Antwerpse luxehotel.
45:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

3,0 3 x
Parain blijkt door Gamal met waardeloze nepdiamanten naar Hong Kong te zijn gestuurd. Hij wil zo snel mogelijk terug naar België, maar zijn gastheer heeft duidelijk andere plannen met hem.
Augustus 2019
45:00

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,0 29 x
In een illegale diamantmijn, diep in het Zaïrese oerwoud, wordt een reusachtige ruwe diamant gevonden. Kalondo wordt door het plaatselijke stamhoofd aangeduid om de steen het land uit te smokkelen en hem in Antwerpen te verkopen. De Zaïrese ambassade in Brussel wordt getipt over Kalondo's overkomst. Van bij zijn aankomst o...
45:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 7 x
Bij de B.O.B. tast men volledig in het duister over het motief voor de dubbele moord in het Antwerpse hotel, maar het feit dat een van de neergeschoten mannen in het bezit was van een diplomatiek paspoort zorgt voor nervositeit. Parain gaat op zoek naar een koper voor zijn gestolen diamanten. Ondertussen onderzoekt hij een...
45:00

Seizoen 1 - Aflevering 3

3,0 12 x
Robbe Parain ontmoet Sidi Gamal, een volstrekt onbetrouwbare diamanthandelaar, die wil bemiddelen bij de verkoop van de gestolen diamanten. Stagiair Ludo Millecamps stelt zich vragen bij Parains toch wel merkwaardige gedrag. Karel Van Grieken gaat vrijuit in de verkrachtingszaak, maar zint op wraak. Nzibo zoekt verder naar...
45:00

Seizoen 1 - Aflevering 4

3,0 10 x
Het lijk van Anouk is teruggevonden. Ludo Millecamps legt het verband tussen de vermoorde callgirl en de dubbele moord met de Zaïrezen in het Antwerpse luxehotel. Parain wordt ongerust. Hij neemt vrijaf en reist naar Hong Kong om er de gestolen diamanten voor een fortuin te verkopen. In de voor hem gereserveerde hotelkamer...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.