Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dorg Van Dango

Oktober 2020

Seizoen 1 (Dorg heeft een puistje / Dorg de dorgtastische)

3,0 2 x
Het is schoolfotodag bij Dorg op school. Hij baalt ervan dat hij een puistje heeft. // Voulez viert haar feestje, maar de goochelaar kan niet komen.

Seizoen 1 (Dorgs belangrijke afspraak / Dorg in de ring)

4,0 3 x
Dorg wil niet dat z'n moeder weet dat hij onvoldoende staat voor huishoudkunde, want hij wil naar een concert. // De grote worstelheld van Dorg worstelt in Normill z'n afscheidswedstrijd.

Seizoen 1 (Dorg wil snoepgoed / Dorg en de enge pop)

3,0 6 x
Het is Halloween en het team wil snoepgoed ophalen. Yooki wordt bezeten door een tand en moet gered worden. // Dorg is bang voor de pop van zijn zusje Voulez. Meneer Munch houdt al het speelgoed gevangen dus het team gaat de pop redden.

Seizoen 1 (Dorg en de verjaardagsjongen / Dorg heeft het perfecte cadeau)

4,0 6 x
Jet is bang om zijn verjaardag te vieren. Patronella weet zijn volgende fase een regenboog zal zijn. Dat moet het team stoppen. // Dorg zoekt naar het perfecte Moederdags's cadeau. Hij vindt die in een nieuwe jas voor haar.

Seizoen 1 (Dorg spoelt terug / Dorg en de laatste Maaltijdman)

4,0 5 x
Dorg staat te laat op en mist de bus voor het schoolreisje. Hij gaat terug in de tijd om het alsnog te halen. // Dorg probeert Smarmin voor te zijn om geen spoiler alert te krijgen over de laatste strip van de Maaltijdman.

Seizoen 1 (Dorg en de ponywedstrijd / Dorg en de normol)

3,0 3 x
Voulez komt altijd met een trofee thuis en Dorg wil ook eens een keer winnen. // Het is tijd voor het Rabarberfestival. De normol komt dan om alle wensen te vervullen.

Seizoen 1 (Dorg krijgt een nieuwe bril / Dorg bestrijdt de misdaad)

4,0 9 x
Dorgs bril gaat steeds stuk en hij wil een nieuwe, maar van z'n moeder moet hij bewijzen dat hij zuinig kan zijn op z'n huidige bril. // Er blijken spullen te worden gestolen uit het winkelcentrum. Dorg en z'n vrienden gaan op onderzoek uit.
Archief