Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dr Christian Will See You Now

Seizoen 1
44:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Pregnancy and Fertility

4,5 3 x
Dr. Jessen praat met Jodie en haar echtgenoot Dan. Jodie lijdt aan endometriose en ze vreest dat de gynaecologische aandoening haar belet om zwanger te geraken.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Judged

4,0 0 x
De dokters behandelen patiënten die zich uitgesloten voelen door hun aandoening. Ze maken onder meer kennis met Lisa, die door haar diabetes last heeft van een bolle buik.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Sexual Health

3,0 0 x
De dokters maken kennis met Sarah, die geen zin meer heeft in seks en bang is dat haar man Darren haar hierdoor zal verlaten, en een koppel uit Blackpool, dat moeite heeft om zwanger te geraken.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Heroes

4,0 3 x
Dr. Jessen maakt kennis met Mark, een ex-soldaat die zowel fysiek als mentaal lijdt onder een beenamputatie, en noodcentralemedewerkster Nicole, die last heeft van rugpijn.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Chronic

4,0 2 x
De dokters maken kennis met Nikki, die lijdt aan obesitas, en Alex, wiens armen en benen werden geamputeerd en die verslaafd is geraakt aan zijn pijnmedicatie.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Body Image

4,0 2 x
De dokters maken kennis met Paige, die lijdt aan het Complex Regionaal Pijnsyndroom (CRPS) waardoor ze voortdurend pijn heeft aan haar benen. Haar zelfbeeld en haar relatie hebben hier zwaar onder te lijden.
Seizoen 2
44:00

Aflevering 1

4,0 44 x
Het team van dr. Christian behandelt Liz, die al haar hele leven last heeft van ondergewicht. Kate heeft Gilles de la Tourette en zoekt hulp vanwege haar tics.
44:00

Aflevering 2

3,0 6 x
Candice lijdt aan lipoedeem, een abnormale ophoping van vetcellen in de benen. Kan het team van dr. Christian haar helpen?
44:00

Aflevering 3

4,0 8 x
Het gesnurk van Daren zet zijn relatie met zijn partner Lisa zwaar onder druk. Dr. Christian behandelt Kirsty, die aan trichotillomanie lijdt.
44:00

Aflevering 4

4,0 9 x
Blair heeft een huidaandoening die pijnlijke abcessen op zijn achterste veroorzaakt. Dr. Christian ontmoet Dale. Hij heeft last van gynaecomastie, oftewel mannenborsten.
Archief