Draagmoeders

Draagmoeders gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Draagmoeders

Zes maanden na de bevalling heeft draagmoeder Lies het moeilijk. Karl en Greet dromen van een tweede kindje. Misschien wil de zus van Greet deze keer wel draagmoeder zijn? Madeleine, het dochtertje van Tim en Jef, vecht voor haar leven. Een jaar na de bevalling kijkt Kimberly ui...

Seizoen 1
Schoonzus Joke draagt een kindje voor Jef en Tim. Maar dat loopt niet van een leien dakje. Kort na de bevalling van Lies vertrekken Elke en Dries met hun baby naar huis. Stephanie en Wesley vertrekken opnieuw naar Cyprus, deze keer samen met draagmoeder Gwendolina.
Draagmoeder Lies bevalt in bad, omringd door man en kinderen, én door Elke en Dries, de ouders van de baby Ides. In Cyprus starten Stephanie en Wesley en Gwendolina hun draagmoederproject. Na het vertrek van baby Sara krijgt Kimberly het moeilijk.
Al elf jaar proberen Stephanie en Wesley hun kinderwens te vervullen. Samen met schoonzus Gwendolina zoeken ze nu hun heil in Cyprus.  Na de bevalling van Kimberly wacht het hele gezin op de komst van de Nederlandse vaders.  Vroeg in de ochtend kondigt de bevalling van draagmoeder Lies zich aan.
Meteen na haar thuisbevalling belt Kimberly naar de Nederlandse vaders met de boodschap dat hun dochtertje geboren is. Frits en Joey vertrekken meteen naar België. Greet en Karl zijn een fijn koppel met een schattig dochtertje. Door een zwaar ongeval kon Greet zelf geen kinderen dragen. Samen met Elke en Dries bereiden Lie...
Draagmoeder Kimberly is 30 weken zwanger. Samen met haar man Bram heeft ze een fijn gezin met vier kinderen. Deze keer is Kimberly zwanger voor een homokoppel uit Nederland. Lies en Peter dragen een kindje voor hun vrienden Elke en Dries. Samen kijken ze uit naar de bevalling.
Archief