Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Earth's Great Rivers

2020
50:00

Aflevering 3 (Seizoen 1)

3,0 19 x
De Mississippi verbindt een volledig continent, met haar bevroren watervallen en door de tijd reizende binnenschepen, bezige bevers en mysterieuze moerassen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
49:00

Aflevering 2 (Seizoen 1)

3,0 22 x
De Nijl is de langste rivier ter wereld. Olifanten, luipaarden, avontuurlijke kajakkers en heel oude natuurwonderen, dit kan je er allemaal tegenkomen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
49:00

Aflevering 1 (Seizoen 1)

3,0 20 x
De Amazone, de grootste rivier ter wereld, herbergt uitzonderlijke dieren, landschappen en mensen en heeft enkele wonderlijke geheimen: van kolkende waterstromen tot heldere lagunes en van roze rivierdolfijnen tot losbandig riviercarnaval. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Afleveringen 2019
51:00

Mississippi

4,0 37 x
De Mississippi verbindt een volledig continent, met haar bevroren watervallen en door de tijd reizende binnenschepen, bezige bevers en mysterieuze moerassen.
49:00

Nile

4,0 49 x
De Nijl is de langste rivier ter wereld. Olifanten, luipaarden, avontuurlijke kajakkers en heel oude natuurwonderen, dit kan je er allemaal tegenkomen.
49:00

Amazon

4,5 52 x
De Amazone, de grootste rivier ter wereld, herbergt uitzonderlijke dieren, landschappen en mensen en heeft enkele wonderlijke geheimen: van kolkende waterstromen tot heldere lagunes en van roze rivierdolfijnen tot losbandig riviercarnaval.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.