Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Eat Well For Less

Maart 2020
1:00:00

Seizoen 3 - 6. The King Family

4,0 71 x
Gregg Wallace en Chris Bavin houden halt bij de famlie King in Wandsworth. Wegens tijdsgebrek kiest moeder Sheena in de supermarkt vooral voor klaargemaakt voedsel. Ze geeft drie keer meer uit dan het nationaal gemiddelde.
1:00:00

Seizoen 3 - 5. The Hoylands Family

3,0 42 x
Chris en Gregg trekken naar Edinburgh om de familie Hoyland te helpen. Papa Derek heeft een glutenintolerantie en kan daardoor nooit hetzelfde eten als de rest van het gezin. En mama Clair heeft een obsessie voor merkvoeding.
1:00:00

Seizoen 3 - 4. The Haynes Family

4,0 23 x
Gregg Wallace en groenteboer Chris Bavin houden in Hampshire halt bij de familie Haynes, waar tegenstrijdige smaken ervoor zorgen dat er elke week heel wat geld wordt uitgegeven aan maaltijden en er heel veel voedsel verspild wordt. Vader Robert komt vaak laat thuis en eet graag pikant, terwijl moeder Jodie, die als kinder...
55:00

Seizoen 3 - 3. The Taylor Family

3,0 16 x
Gregg Wallace en Chris Bavin gaan op bezoek bij een gezin in Leicestershire. Moeder Lindsey heeft niet enkel een 'bakobsessie', maar ook een panische angst voor lege kasten en ze is verknocht aan merken. Dit zorgt ervoor dat een te groot deel van het gezinsbudget naar voeding gaat. De presentatoren reiken het gezin enkele ...
55:00

Seizoen 3 - 2. The Thomas Family

4,0 20 x
Gregg en Chris houden halt in Chelmsford bij de pasgetrouwde Mandy en Adie en hun vier kinderen. Mandy is dol op merken en koopt vooral magnetronmaaltijden omdat ze geen nee tegen de kinderen kan zeggen, terwijl Adie iets budgetvriendelijker te werk gaat en liever zelf kookt. Dat zorgt voor heel wat geruzie wanneer ze same...
1:00:00

Seizoen 3 - 1. The Butler Family

3,0 18 x
Gregg en Chris gaan naar de familie Butler in Wales. Nel en Angela zijn beide leerkracht van beroep en hebben twee dochters met verschillende eetgewoontes. De 17-jarige dochter Ffion eet graag vlees, in tegenstelling tot hun 16-jarige dochter Alice die alleen vegetarisch eet. Omdat Alice de enige vegetariër is in de famili...
1:00:00

Seizoen 2 - 5. The Guest Family

3,0 23 x
Gregg Wallace en Chris Bavin gaan op bezoek bij de familie Guest in Loughborough. Mama Lisa wil dat haar gezin gezonder eet, maar dat pakt ze verkeerd aan door goedkope 'superfoods' te kopen in plaats van groenten en fruit.
1:00:00

Seizoen 2 - 4. The Parsons Family

4,0 36 x
Gregg Wallace en Chris Bavin helpen de familie Parsons. Mama Clare en papa Richard hebben beide een drukke job en moeten daarnaast nog zorgen voor hun twee jonge kinderen Aston en Ava. Elke week dezelfde gerechten koken helpt hen. Maar het koppel koopt ook vaak dure merken in de supermarkt.
Februari 2020
55:00

Seizoen 2 - 3. The Austen Family

4,0 22 x
Gregg Wallace en Chris Bavin brengen een bezoek aan de familie Austen uit West Sussex. Hun inkomen is dan wel met een derde verminderd, ze blijven aan hun favoriete dure merken vasthouden.
1:00:00

Seizoen 2 - 2. The Saini Family

3,0 23 x
Gregg Wallace brengt samen met kruidenier Chris Bavin een bezoek aan de familie Saini in Suffon Coldfield. Zij zijn verslaafd aan zoetigheden en laten geen enkele aanbieding van supermarkten aan hen voorbijgaan.
Archief