Eat Well For Less

Eat Well For Less herbekijken

Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Drews

4,0 15 x
James en Rianna Drew uit Hampshire hebben twee kinderen, Tallulah-Belle (3) en Penelope (1). Tallulah-Belle lijdt aan een chronische longziekte, waardoor het gezin twee jaar lang bijna uitsluitend in het hospitaal doorbracht, levend op diepvries- en kant-en-klaarmaaltijden. Een slechte gewoonte die ze sindsdien niet meer a...
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Carters

4,0 8 x
Gregg en Chris zijn in Belfast, bij de familie Carter. Steve Carter staat er sinds de dood van zijn vrouw, negen jaar geleden, helemaal alleen voor. Hij draagt alleen de zorg voor zijn vier kinderen. Steve moet uit noodzaak vaak beroep doen op kant-en-klaarmaaltijden en proteïnedrankjes. Kunnen de experts hem helpen?
Seizoen 5
57:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - The Blackman Family

4,0 34 x
Met een kind dat een moeilijke eter is en een ander dat zuivelintolerant is, moet mama Kate elke avond vier aparte maaltijden koken. Kunnen Gregg en Chris weer vreugde brengen in Kate's keuken?
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - The Venters

3,0 22 x
Fitnessinstructrice en pescetariër Kim wil haar man, vrachtwagenchauffeur Martin, gezond laten eten wanneer hij niet op de baan is. Maar het koppel heeft twee sportieve zonen die graag eiwitrijke maaltijden hebben bestaande uit pasta of aardappelen, waardoor Kim telkens twee gerechten moet bereiden.
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - McKinstry family

3,0 37 x
Gregg Wallace en Chris Bavin reizen naar Co Down, Noord-Ierland, om de familie McKinstry te helpen. Zelf vinden Gary en Louise dat ze veel geld uitgeven aan hun maaltijden, maar dat het ook gezonder moet kunnen. Kunnen Gregg en Chris hen met de juiste adviezen bijstaan?
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - The Howells Family

3,0 24 x
Gregg Wallace en Chris Bavin bevinden zich in Newport, Wales, bij Robbie en Donna Howells. Het valt hen zwaar om hun vier kinderen rond de tafel te krijgen en hen de voedzame maaltijden te bieden die ze nodig hebben. Hun zware werkschema zorgt ervoor dat meeneemmaaltijden schering en inslag zijn. Kunnen Gregg en Chris soel...
Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The MacDonald Family

4,0 10 x
Gregg Wallace en Chris Bavin zijn in Reading om Jo MacDonald en haar drie zonen te helpen. Wegens allerlei activiteiten zijn alle gezinsleden vaak uit huis, waardoor de tijd ontbreekt om deftige maaltijden te eten. Kunnen Gregg en Chris het gezin weer op het juiste spoor zetten?
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Dye Family

3,0 8 x
Gregg Wallace en Chris Bavin staan met de Dye familie voor een heuse uitdaging. Jon leeft op comfortvoeding en knapperige chips, terwijl stewardess Lisa geen nee kan zeggen tegen haar dagelijkse chocoladecake. Maaltijden schieten er vaak bij in en door een gebrek aan organisatie lopen hun rekeningen steeds hoger op.
Seizoen 5
57:00

Seizoen 5, Aflevering 1 - The Atkinson Family

3,0 12 x
Gregg Wallace en Chris Bavin bezoeken de familie Atkinson in Blackpool. Michelle en John wonen samen met hun drie jongens, Gary, 22, Liam, 19 en Kyle, zeven. De Atkinsons hebben de grootste voedseluitgaven die Gregg en Chris ooit hebben gezien.
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - The Montgomery-Ward Family

4,0 12 x
Gregg Wallace en Chris Bavin helpen twee drukbezette moeders in Hertfordshire, part-time psychotherapeute Poppy en lerares Emma. Ze hebben een 3-jarige tweeling en de avonden worden dan ook beheerst door de kleuters. Maaltijden horen daar niet bij.
Archief