Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Eat Well For Less

Seizoen 4
1:05:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - The Reilly Family

4,0 2 x
Gregg Wallace en kruidenier Chris Bavin bezoeken de familie Reilly uit Midddlesex. Elk familielid blijkt er aparteeetgewoontes op na te houden: vader Adam overleeft op meeneemmaaltijden en moeder Stacy moet elke avond drie verschillende gerechten klaarmaken omdat hun drie kinderen elk iets anders willen.
1:05:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - The Caan Family

4,0 0 x
Gregg en Chris proberen de familie Caan uit Glasgow te helpen met te besparen op hun voedingsuitgaven. Ryan, de vader van het gezin, vindt een koelkast vol eten geweldig. Zijn familie daarentegen vindt het gemakkelijker om eten af te halen. Gregg en Chris worden geconfronteerd met een van hun grootste uitdagingen.
57:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - The Brook Family

3,0 0 x
Gregg en Chris zijn afgezakt naar Nottingham om er de familie Brook te helpen. Janine is ten einde raad: haar man Paul en hun twee dochters, Rosie en Sofia eten veel te veel zoetigheden. Daarbij komt nog dat Janine borstkanker heeft en al haar medicatie in de toekomst zelf zal moeten financieren. De familie moet leren spaa...
57:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - The Allison Family

3,0 0 x
In Lancashire moeten Gregg en Chris alleenstaande moeder Angela Allison en haar vijf dochters helpen met gezonder te eten. Angela probeert zo goed mogelijk voor haar dochters te zorgen, waardoor ze zichzelf op de achtergrond wegcijfert. Ze beseft maar al te goed dat haar manier van inkopen niet gezond of kosteneffectief is.
57:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - The Wilson Family

3,0 0 x
In Derby hebben Gregg en Chris hun handen vol met een familie die geen fruit eet en waar iedere dag hetzelfde op de menu staat. Chris gaat op bezoek bij een fruitboer om erachter te komen of ingeblikt fruit een oplossing kan bieden voor het gezin.
57:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - The Prestwich Family

3,0 0 x
Gregg Wallace en Chris Bavin bezoeken de familie Prestwich in Surrey. Vader John werkt meestal tot laat op de avond, dus is het aan moeder Sue om voor hun twee dochters te koken. Ze koopt echter te veel bereide maaltijden en snoepgoed om niemand tegen de haren in te strijken, en dat zorgt voor een gepeperde rekening.
57:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - The Noble Family

4,0 0 x
Gregg Wallace en Chris Bavin zakken af naar Amersham in Buckinghamshire, waar ze voor hun grootste uitdaging staan. Gabrielle is een alleenstaande moeder die weigert een supermarkt binnen te stappen en daarom meermaals per dag boodschappen doet in kleine gemakswinkels.
57:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - The Saynor Family

4,0 0 x
Gregg en Chris gaan langs bij de familie Saynor, waar het werk van mama Kelly en papa Justin de keukentafel heeft ingepalmd. Door hun drukke leven eten de gezinsleden amper samen. Ontbijt en lunch worden vaak overgeslagen en het avondeten moet vooral snel klaar zijn. Ook uit eten gaan staat met regelmaat van de klok op de ...
Seizoen 5
57:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - The Venters Family

3,0 0 x
Britse reportagereeks (2018) met Gregg Wallace en Chris Bavin over hoe je met minder geld toch lekker en gezond kan koken
57:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - The Blackman Family

3,0 0 x
Britse reportagereeks (2018) met Gregg Wallace en Chris Bavin over hoe je met minder geld toch lekker en gezond kan koken
Archief